U Zagreb 10. svibnja stiže Gaz Oakley, jedan od najpopularnijih veganskih chefova u svijetu, instagramer, youtuber, autor kuharice ‘Vegan 100 posto’ i osnivač branda Avant-Garde Vegan

gaz oakley

S više od pola milijuna pretplatnika na svom Youtube kanalu te brojnim pratiteljima na Instagramu, Gaz Oakley jedan je od trenutno najtraženijih mladih veganskih chefova. Kuhati je naučio od svog oca čim je narastao dovoljno da dosegne kuhinjsku radnu površinu, a kasnije se školovao za profesionalnog chefa. No svoju klasičnu kuharsku profesiju preusmijerio je u svijet neodoljivih veganskih jela kako bi proširio svijest o zaštiti životinja i okoliša te zdravu prehranu pretvorio u vrhunski užitak.

gaz oakley

Nakon turneje po Sjedinjenim Smeričkim Državama, Kanadi, Baliju i Velikoj Britaniji, u povodu 16. rođendana bio&bio trgovina i kao zajednički gost Planetopije i Makronove, Gaz Oakley stiže u Zagreb predstaviti svoju kuharicu 'Vegan 100 posto' te održati radionicu kuhanja.

gaz oakley

Više o radu i životu ovog popularnog Velšanina, o razlozima prelaska na veganstvo, kulinarskim tajnama kao i tajnama njegovog uspjeha, saznajte u petak, 10. 5., u 19 sati u Makronovi na večeri inspiracije i razgovoru s Gazom Oakleyem. Ulaznice po cijeni od 50 kn možete kupiti u knjižari Planetopija, Iica 68, Zagreb. A uz večernje predavanje, u subotu, 11. 5., od 10 do 13 sati održat će se radionica kuhanja s Gazom Oakleyem u Makronovi.

Informacije i prijave za radionicu: info@makronova.com i 01/48 47 119

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.