Iako nam za orgazam nije potreban nikakav poticaj, čini se da bismo ga mogli iskoristiti kao motivaciju za taj veliki “O” tijekom menstruacije. LELO i INTIMINA udružili su se za Dan Orgazma kako bi vas zainteresirali za tu ideju: doživljavanje orgazma umjesto živčanog sloma tijekom onih dana u mjesecu. Vrijeme je da se upoznate sa SILOM i Ziggy čašicom - saveznicima za orgazam svaki dan, bez iznimke

pr-image.jpeg

Orgazmi su nevjerojatni i obožavamo ih. Zapravo, mi ih štujemo. Orgazam stimulacijom klitorisa, G-točke ili bradavica, orgazam cijelog tijela - možemo ih nabrajati do sutra. Svaka vrsta orgazma može se različito doživjeti kroz različite intenzitete i trajanje, ovisno o tome na koji dio dijela ste fokusirani. Nije stvar samo u osjećaju tjelesnog zadovoljstva, bitno je i ono što osjećate emocionalno. Neki od orgazama omogućuju vam otkriće novih senzacija na mjestima za koja niste znali da su zapravo erogene zone. Sebi i svom tijelu dugujete otkriti nove užitke koje do sad niste doživjeli. Možda taj užitak dolazi upravo tijekom orgazma. I znate što? Istina je, to je moguće i sigurni smo da ovo ne želite propustiti.

Statistike pokazuju kako žena u prosjeku potroši oko 3000 dana (nešto manje od 10 godina) života imajući menstruaciju. One dane u mjesecu većinom provode u nelagodi, grčevima, želji za slatkim i vrlo malo uživanja u orgazmu. Neke žene imaju izrazite bolove tijekom menstruacije ili osjećaju fizičku nelagodu, a u to vrijeme su im masturbacija i orgazmi zadnji na listi prioriteta. Neke se žene za vrijeme menstruacije osjećaju nezainteresirano, neprivlačno, ponekad i prljavo. Prva dva osjećaja posljedica su rada hormona, ali treći - izbjegavanje intimnih trenutaka samo zato što je menstruacija ‘’prljava’’ više ne može biti izgovor. 

pr-image-clean.jpeg_1

Naravno, seks za vrijeme menstruacije nije za svakoga. Ipak, nemojte ovo uzimati zdravo za gotovo sve dok ne isprobate seks s INTIMINA Ziggy čašicom - dizajniranom s ciljem boljeg, čišćeg i ugodnijeg iskustva. Ako na to sve nadodate da menstruacija dolazi kao oblik seksualnog uzbuđenja, zahvaljujući hormonima koji utječu na bolji protok krvi u zdjeličnom dnu, to znači - bolji i jači orgazmi. Također, menstruacija je prirodni lubrikant koji stvara idealne uvjete za orgazam, posebno onima koji imaju poteškoće s vlažnošću intimnih dijelova. Ova kombinacija zvuči baš sočno - no, nemojte zaboraviti najbolju prijateljicu Ziggy čašice, SILU. Budući da vam je vulva osjetljivija nego inače, potrebna vam je mekša i nježnija igračka poput SILE koja će biti ključna u polaganom postizanju orgazma.

Otkrivanje različitih načina postizanja orgazma tijekom menstruacije, ako ste zdravi, svakako se preporučuje i spada pod redovite seksualne aktivnosti, a ne pod perverziju. Ovo je potpuno prirodna i zdrava navika tako da ne postoje prepreke i izlike da sebi uskratite užitak. Kako bismo vas potaknuli da uživate u orgazmima tijekom menstruacije, posjetite lelo.com jer kupovinom SILE poklanjamo Ziggy čašicu. Uz ovu kombinaciju, u potpunosti ste spremni za nezaboravne užitke, bez iznimke!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.