Zagrebačke hit palačinke oduševljavaju brojne turiste koji su preplavili Zagreb. Upoznajte i isprobajte palačinke koje oduševljavaju, a pripremljene su od namirnica koje se nalaze na samom vrhu najpoželjnijih zdravih sastojaka gotovo svih nutricionista. Crna, zelena, bezglutenska i ljetna light palačinka pravi su hit ovog ljeta palačinkarnice Latina u Savskoj 23a

palacinkarnica latina

Iako palačinke zbog svog sastava, pogotovo u ljetnim mjesecima nastojimo izbjegavati, u ovim posebnim i neodoljivim palačinkama možemo bezbrižno uživati. Zdrave namirnice ključ su svakog zdravog obroka. Nije tajna da omiljene namirnice možemo konzumirati ako su pripremljene na zdrav način.

palacinkarnica latina

palacinkarnica latina

Iako su intenzivne crne i zelene boje, ove dvije palačinke u sebi ne sadrže umjetna bojila, već zdrave namirnice, kao što su aktivni ugljen i špinat. Aktivni ugljen ima višestruku primjenu, a glavno svojstvo mu je otklanjanje toksina iz tijela, što crnu palačinku čini crnom kraljicom svih palačinki. Zelena palačinka, priprodne je zelene boje dobivene od špinata, koji je nazvan i supernamirnicom zbog svojih svojstava. Uz ovu palačinku i klinci će obožavati špinat.

Bezglutenska palačinka jedna je od najtraženijih palačinki te je oduševila sve poklonike zdrave prehrane, kao i sve one koji zbog zdravstvenih razloga od sad mogu slobodno uživati u palačinkama.

palacinkarnica latina

Ljetna palačinka Blueberry prepuna šumskog voća koji svojim koloritom, vitaminima i drugim blagodatim sastojcima imaju pozitivan učinak za zdravlje i ljepotu te su u ljetnim mjesecima dostupnije svježe, kombinacija s palačinkama pun su pogodak za potpuni užitak u ljetnim mjesecima.

Palačinkarnica Latina, Savska 23a, Zagreb

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.