Oaza zelenila, odlična atmosfera i muzika, fini zalogaji i Belvedere kokteli, tako je to izgledalo na predstavljanju Belvedere Rooftop Gardena u popularnom VMD kvartu na 26.katu najvišeg nebodera u Hrvatskoj

rooftop garden

Rooftop Lateral otvoren je prije više od godinu dana i jedini je pravi otvoreni rooftop prostor u Zagrebu. Pravi vrtni ambijent s jedinstvenim pogledom na metropolu privukao je mnoge uzvanike koji su prisustvovali predstavljanju Belvedere Gardena koji će na Rooftop Lateralu biti aktivan sve do 16.srpnja.

rooftop garden

Osim zaista svjetskog ambijenta i očaravajućeg pogleda, iduća dva mjeseca svi koji požele moći će uživati u izvrsnim Belvedere koktelima, najbolje svjetske vodke, koja je dio prestižnog Louis Vuitton Moet Hennessy (LVMH) portfelja, iznimne čistoće i stoga idealna za koktele. U proizvodnji se koristi samo raž iz doline Dankowskie tkz. Zlatna raž koja mora biti izuzetno visoke kvalitete da bi vodka mogla nositi oznaku super premium, a to podrazumijeva da voda koja se koristi u destilaciji mora dolaziti iz Poljske.
Sve navedeno sasvim je dovoljan razlog da se opustite na Belvedere Rooftop Gardenu, a svaki petak do 16. srpnja sve posjetitelje očekuje muzički i zabavni program, te zanimljive radionice.

rooftop garden

rooftop garden

Već u petak 18. svibnja naučite kako napraviti savršen koktel. Uz stručne upute barmena imate mogućnost sami kreirati koktel koji naručujete.

rooftop garden

rooftop garden

Belvedere koktel u ruci i pogled na metropolu. Savršen početak svakog vikenda.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.