Sinoć je Zagreb postao bogatiji za još jednu destinaciju za opuštanje - Bistroteka Bar - u kojem svi posjetitelji mogu uživati u bogatoj ponudi whiskeya, cognaca, gina, ruma, koktela te kojeg će, kao mjesto zabave i hedonizma, prepoznati svi ljubitelji dobrih vina i pića

bistroteka bar, zagreb

Preko 35 svjetskih brendova burbona i whiskeya, preko deset vrsta cognaca, 12 vrta ginova - Bistroteka Bar prava je hedonistička oaza u samom centru Zagreba gdje se sljubljuju istančani okusi. Impresivna lista obogaćena je ponudom od 60 vrsti biranih vina.

bistroteka bar, zagreb

bistroteka bar, zagreb

Ekskluzivno, sinoć je predstavljeno vino iz Vinarije Jakončić iz Slovenije - prestižno vino Carolina Select. Tom prigodom, vinar Matjaž Zagradišnik rekao je nekoliko riječi o samom vinu, a Bistroteka Bar prva je u Hrvatskoj koja ga je uvrstila u svoju ponudu. Prva boca ovog vina otvorena je prije 10 mjeseci u Hong Kongu, druga u New Yorku, a treća kod nas u Zagrebu. Vino Carolina Select jedno je od najboljih vina trenutno na tržištu, inače je vino iz vinograda starijih od 80 godina.

bistroteka bar, zagreb

Bistroteka Bar svoju je inspiraciju dobila po uzoru na brojne svjetske barove ovakvog tipa u kojem je prezentiran vrhunski doživljaj u kojem uživaju sva čula. Bistroteka Bar zamišljen je da se nakon večere ili prije večernjeg izlaska opustite uz dobru čašu biranih vina ili neko drugo piće iz bogate ponude. Preko dana svi posjetitelji mogu uživati uz kavu i sokove, u ugodnoj atmosferi.

Moderno uređen prostor kojeg potpisuje Studio STANICA stvara poželjan i ugodan ambijent u kojem boravak ovo mjesto pretvara u centar nezaboravnih užitaka.

Bistroteka Bar
Ulica Nikole Tesle 12

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.