U skladu sa sloganom Ruka za sve vaše početke, najveći lanac dječje opreme, odjeće i obuće odlučio je pružiti ruku ohrabrenja i podrške onima kojima je radost dolaska na ovaj svijet započela stresno 

baby centre za mame iz petrove

Jedno od najsretnijih i najuzbudljivijih događaja u životu svake žene zasigurno je rođenje djeteta. No, dani nakon poroda za većinu su novopečenih majki koliko lijepi, toliko stresni i iscrpljujući. Svaka žena ima drugačiji doživljaj vlastitog poroda te prvih dana, no neke hrvatske trudnice i novopečene majke imale su doista težak početak.

baby centre za mame iz petrove

Nedjeljni potres u Zagrebu "izvukao" je na hladnoću trudnice, rodilje i mame palčića. Još jednom smo vidjeli snagu zajedništva i solidarnosti, ali i hrabrosti na jednome mjestu, iako slika ispred bolnice nije bila niti malo lijepa.

baby centre za mame iz petrove

Baby Center, specijalizirana  trgovina s najvećom ponudom dječjih kolica, autosjedalica, odjeće, obuće, kozmetike, igračaka, namještaja i ostalih potrepština, u želji da pomogne svim majkama koje su te nesretne nedjelje boravile u zagrebačkoj Petrovoj bolnici na odjelu rađaonice i babinjača ili zavodu za neonatologiju, moli ih da se s dokazima o boravku u Petrovoj bolnici prijave na mail klub@babycenter.hr kako bi i mamama i bebama olakšali prve dane.

baby centre za mame iz petrove

Baby Center svakodnevno će na Instagram profilu informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.