Dvojac pod imenom Robert Ljubanović i Antonija Kraljičković, inače vlasnica poznatog veganskog fast fooda na Trešnjevci – Falafel etc., odlučili su razveseliti sve vegane, ali i one koji to nisu jer njihova će ponuda u kućica na Zrinjevcu pod imenom FalCo oduševiti svako nepce

veganske fritule, zrinjevac

Došlo je to doba godine – lampice, ukrasi i pozitivna atmosfera na svakom su uglu Zagreba, ali budimo iskreni, najviše nas zanima gdje možemo kvalitetno "omastiti brk". Kao i dosad, gastro ponuda na adventu je šarolika, no ove godine na Zrinjevcu možete pronaći nešto jedinstveno i dosad neviđeno!

veganske fritule, zrinjevac

Dragi vegani, a i oni koji to niste, kućica na Zrinjevcu pod imenom FalCo donosi vam prve veganske fritule u boji! 

zrinjevac veganske fritule u boji

Dvojac pod imenom Robert Ljubanović i Antonija Kraljičković, inače vlasnica poznatog veganskog fast fooda na Trešnjevci – Falafel etc., odlučili su razveseliti sve vegane, ali i one koji se tako ne osjećaju, jer njihova će ponuda oduševiti svako nepce. Pronađite ih na istočnoj strani Zrinjevca i uz falefel, najpoznatiji veganski sendvič na svijetu, isprobajte sočne veganske fritule zbog kojih će vam ovaj advent ostati u posebnom sjećanju. Osim falafela i fritula, nezaobilazni hit je i hrskavi prženi batat koji se poslužuje uz slasnu domaću vegansku majonezu.

zrinjevac veganske fritule u boji

Ne bojte se, nećete ostati ni žedni, u prekrasnom ambijentu Adventa na Zrinjevcu moći ćete se zagrijati toplim koktelima, punčom i kuhanim vinom. Kako ćete prepoznati FalCo kućicu? Pogled će vam sigurno uhvatiti "kissing point" koji je oslikala Nikolina Ivezić, umjetnica poznata po brojnim intervencijama u javnom prostoru.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.