Smart škola trenutno ima otvorene upise za djecu i odrasle, nastava za djecu počinje 19. 9. 2022, a za odrasle 3. 10. 2022., posjetite demo dan za predškolce koji će se održati 8. 9. 2022 od 18 do 20 sati. Profesori će predstaviti svoje programe engleskog i njemačkog jezika, metodu rada, a posjetioce očekuju i brojni pokloni, iznenađenja i puno zabave!

smart skola stranih jezika

Škola stranih jezika Smart, koja slavi 16. rođendan, u sklopu svoje ponude nudi tečajeve stranih jezika za djecu i odrasle. Smart škola poznata je po Smart metodi koju su sami razvili i stručnim profesorima. U nastavi, profesori velik naglasak stavljaju na komunikaciju i interakciju s polaznicima kao i kvalitetu usvojenoga gradiva već od početnih stupnjeva, a gramatika se usvaja promatranjem i zaključivanjem umjesto učenjem napamet.

smart skola stranih jezika

Kroz Smart školu  prošlo je više od 6000 polaznika. Kako bi nadmašili očekivanja svojih polaznika, a time utjecali i na njihovo zadovoljstvo, Smart škola je razvila sustav kvalitete kroz koji prati i mjeri zadovoljstvo polaznika, a na temelju rezultata kontinuirano unapređuje svoje usluge. Kvalitetom usluga, zadovoljstvom svojih polaznika i suradnjom s inozemnim partnerima Smart škola nastoji ojačati imidž te postati vodeća škola stranih jezika u zapadnom dijelu grada Zagreba.

smart skola stranih jezika

Osim redovne nastave, Smart škola pruža mogućnost individualne nastave za sve koji su spriječeni dolaziti na nastavu u redovnim terminima. Nastava se odvija online ili korištenjem Smart to go opcije koja nudi mogućnost dolaska profesora u vaš dom ili tvrtku. Termini i intenzitet individualne nastave prilagođava se potrebama polaznika. Smart škola svake godine nudi mogućnost upisa u više od 10 svjetskih jezika, uz brojne popuste i akcije.

Više informacija o upisima možete pronaći na web stranici.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.