Split Spring Gourmet Fair by Staropramen održati će se od 23. do 28. travnja, tijekom proljetnih praznika u najljepšem gradskom parku – Đardin. Ovime Grad Split konačno dobiva zasluženi street food festival sa svojim ponajboljim ugostiteljima poput: Artičoka, Šuga, Bokamorre, Pikulece, Bepe, Totosa, Fabriquea, Biberona i Make-Make

split gourmet

Splitska gastronomska scena je u definitivnom porastu, iz sezonu u sezonu otvara se sve više vrhunskih lokala, restorana i bistroa, što ne čudi jer Split iz godine u godinu posjećuje sve veći broj turista. S obzirom na takav procvat bilo je vrijeme da i Split dobije svoj pravi street gourmet fair s ponajboljim splitskim ugostiteljima.

Ove proljetne praznike, koji su oduvijek označavali početak sezone na našem Jadranu, od 23. do 28. travnja, splitski Đardin po prvi puta ugostit će sajam Split Spring Festival by Staropramen za koji se organizatori nadaju kako će postati tradicionalni događaj koji će označavati početak turističke sezone u „najlipšem gradu na svitu“.

split gourmet

Svi ugostitelji koji će svoje street food specijalitete ponuditi na Split Spring festivalu „na ulicu“ izlaze po prvi put pa će tako svi Splićani, brojni turisti, ali i svi koji se zateknu u Splitu za uskršnje praznike moći uživati u specijalitetima Bokamorre, Artičoka, Šuga, Totosa, Bepe, Pikulece, Maka-Make, Fabrique pub&grilla i Biberona.

split gourmet

Osim gourmet sajma ponajboljih splitskih ugostitelja, aktivnost koja će zasigurno biti najinteresantnija svim posjetiteljima najljepšeg splitskog parka u centru grada Đardina je Piknik zona by Staropramen, u kojoj će se moći uživati tijekom cijelog dana i večeri  u klopi, hladnom Staropramenu i odličnoj glazbi.

split gourmet

Uz sve navedeno, popratni program i aktivnosti su izuzetno bogati pa će se tako u Đardinu održati i zanimljiva izložba, projekcija filma, a svaku večer će se održavati i bogati glazbeni program koji će natjerati posjetitelje na ples u jazz, blues i soul ritmovima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.