Nitko se tako ne veselim darovima ispod bora kao najmlađi. Oni već tjednima strpljivo pišu Djedu Božićnjaku koliko su bili dobri i što žele pronaći u svom šarenom paketiću, a Lafaboo web shop ima tako čarobne igračke da je djetetu u nama poskočilo srce od veselja

lafaboo web shop

U ovim izazovnim vremenima u kojima živimo, svoje želje možemo staviti u drugi plan, ali želje svojih najmlađih nikad ne smijemo zaboraviti. O tome što igračke znače djeci, ne trebamo posebno naglašavati jer svi pamtimo trenutak veselja, izraz i osmijeh na licu kad mališanima poklonimo neku igračku. Kako bi vam olakšali potragu za savršenim božićnim poklonom, predstavljamo vam Lafaboo - webshop s najljepšim dječjim igračkama.

lafaboo web shop

Da su igračke s Lafabooa čarobne i neodoljive, uvjerili su se i Nadia i Nikolas, djeca omiljene stilistice za kosu i vlasnice frizerskog salona Teute Mesaroš, koji su nam bezbrižnom igrom dočarali kako Lafaboo uistinu ispunjava sve dječje želje. Četverogodišnja Nadia i šestogodišnji Nikolas posebno su se oduševili drvenim igračkama renomiranog britanskog brenda Le Toy Van, koji je prepoznatljiv po predivnim dječjim kućicama za lutke, kuhinjama, dvorcima, garažama i ostalim tradicionalnim igračkama koje ćete poželjeti držati u svom dnevnom boravku.

lafaboo web shop

Dječja mašta i želja za igračkama nema granica i zato je Lafaboo nastao 2015. godine kako bi svim tim malenim kreativcima, znatiželjnim glavicama, princezama i prinčevima ponudio kvalitetne igračke i pridonio njihovu razvoju i sretnom odrastanju.

lafaboo web shop

U svojoj ponudi, Lafaboo ima 20 brendova poput neodoljivog Le Toy Vana, kreativnog Djeco Toysa, kultne Sophie la giraffe, zabavnog Janoda i šarenog Lilliputiensa. Igračke su toliko neodoljive da bi se s njima igrali i roditelji stoga ne čudi da je moto Lafaboo webshopa.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.