Vjenčanja su uvijek posebna, a Golf tereni u Zaprešiću uz perivoj Novih dvora savršeno su mjesto za stvaranje uspomena! Dvori su jedinstven primjer očuvanosti cjelovitoga gospodarskog vlastelinskog kompleksa koje je bilo u vlasništvu bana Josipa Jelačića. Sve što trebate je upisati se na listu čekanja

golf tereni zapresic vjencanja

Započnite i vi svoju priču u bajkovitom okruženju i stvorite nezaboravne uspomene! Jedinstvenu zelenu oazu 20-tak minuta udaljenu od Zagreba krasi prekrasna šuma, perivoj i jezerce. Ovaj romantičan krajolik idealna je kulisa za vaše vjenčanje iz snova, bilo da želite vjenčanje s dozom tradicije ili potpuno moderno koje će ispisati najljepše stranice vaše priče. Za vjenčanja u Golf Pavillionu u Zaprešiću, već postoji lista čekanja, tako da ukoliko planirate reći sudbonosno DA, pravo je vrijeme da to učinite jer je Golf tim pripremio posebno osmišljene pakete za mladence koji se lako mogu prilagoditi vašim željama.

golf tereni zapresic vjencanja

Na imanju se nalazi i originalna kapelica Sv. Josipa, koju je osobno dao podignuti Ban Jelačić 1855. godine. Ispred kapelice je moguće održati i ceremoniju na otvorenom, a crkvica izgrađena u neogotičkom stilu savršena je scenografija za fotografije koje će vam ostati kao najljepša uspomena za dan iz snova!

golf tereni zapresic vjencanja

Tim Golf vjenčanja Zaprešić, ima dugogodišnje iskustvo planiranja i organizacije vjenčanja u Zagrebu, te surađujemo samo s najboljim partnerima kako bi mladencima osigurali ispunjenje svih njihovih želja. Visoku razinu naše usluge osiguravaju konobari Udruge profesionalnih konobara Hrvatske koji su u potpunosti na raspolaganju vašim gostima.

golf tereni zapresic vjencanja

Na vama je samo da zaželite, a sve ostalo prepustite Golf timu! Zatražite svoju ponudu već danas na mail info@golfvjencanjazapresic.hr i počnite planirate svoje vjenčanje iz snova!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.