Posljednje dvije godine, u samom centru Zagreba u Palmotićevoj ulici broj 58 smjestio se decentan showroom poznatog hrvatskog dizajnera Ivana Alduka koji je postao nezaobilazna adresa u potrazi za savršenom haljinom ili vjenčanicom

alduk showroom

Stari građanski stan je preuređen i opremljen modernim, minimalističkim namještajem i dekorom te na najbolji način slijedi pročišćenu estetiku brenda vidljivu u svakom detalju. Prostor je opremljen posebno izrađivanim namještajem ili pak onim s potpisom poznatih hrvatskih produkt dizajnera. Intiman osjećaj je postignut ugovaranjem termina za svaku klijenticu kojoj se onda Alduk može u potpunosti posvetiti i pomoći pri izboru haljine ili vjenčanice, a nadolazeće blagdansko razdoblje donijelo je i posebnu atmosferu u Alduk Showroom koji je zasjao u jednom novom ruhu.

alduk showroom

alduk showroom

Decentna bijelo-srebrena blagdanska dekoracija proteže se kroz čitav prostor i na taj način izložene modele stavlja u prvi plan.  Impozantni bor od 3,5m zauzima glavno mjesto u showroomu i bogato je ukrašen mašnama, cvijećem, češerima i lampicama. Ručno rađeni vjenčić s ukrasima krasi glavni ulaz, a posude pune kuglica, cvijeća, umjetnog snijega, voštanih svijeća i sličnih dekoracija krase svaki kutak showrooma. Poseban je akcent stavljen i na miris u interijeru koji je ovog puta prožet notama bora. Dizajner je pazio na svaki detalj i na taj način stvorio poseban blagdanski ugođaj u estetici brenda.

alduk showroom

alduk showroom

Alduk Showroom na najbolji način prikazuje izvrstan spoj mode i blagdanskog dekora koji pruža posebnu atmosferu. Moderan dekor prati i novu Alduk Holiday kolekciju koja je od danas dostupna u showroomu. Riječ je o limitiranoj blagdanskoj kolekciji bogate teksture koja je prikladna za nadolazeće domjenke, zabave i proslave, a koju ALDUK stvara posljednjih pet godina.

alduk showroom

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.