U Bornstein Wine baru na Kaptolu 9, u Zagrebu, u srijedu 22. 2. održat će se predavanje "Seksualnost žene - hormoni i prehrana". Predavanje vodi nutricionistica Lada Šnajder, uz gosta predavača ginekologa Prim. Doc. Dr. Sc. Ivana Fistonića

seksualnost zene

Predavanje će bit posvećeno seksualnosti žena, hormonima koji to omogućuju i poteškoćama koje se javljaju uslijed pomanjkanja određenih hormona. Možda ćete biti iznenađeni koji sve hormoni sudjeluju i na koji način, u ostvarenju pune seksualnosti žene i na koji način možemo dobro nahraniti te hormone.

Također, objasnit ćemo i ulogu anti-seksi hormona koji ometa seksualnost žene i kako na njega utjecati. Poseban gost predavanja biti će prim. doc. dr. sc. ginekolog, Ivan Fistonić, stručnjak za menopauzu i kvalitetu ženske seksualnosti nakon porođaja i menopauze koji će nas upoznat sa značajnim rješenjima za pomoć kod seksualne disfunkcije i inkontinencije.

Dođite na zanimljivo predavanje u ugodnu atmosferu wine- bara Bornstein uz vrhunska vina, te ukusne i zdrave zalogaje cateringa „Na Dlanu“.

CIJENA ULAZNICE JE 250 KN
Cijena uključuje:
Pjenušac dobrodošlice , dvije čaše vina koja prate hranu
Zdravi i ukusni zalogaji koji prate predavanje
Predavanje
Prekrasan ugodan prostor baš za ovakvo druženje

Za sudjelovanje na predavanju, molimo vas da ispunite prijavnicu na: http://neo-nutri-sapiens.strikingly.com/#prijavnica

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.