Miris je najsnažnije osjetilo i kao takav nas može odvesti na najintimnija putovanja u dubini našeg bića i probuditi uspomene koje nas izgrađuju (i)li razaraju. Vođen pozitivnim emocijama, olfaktivni dizajner Natalio Đangradović kreirao je svoj prvi mirisni sapun

natalio mirisni sapuni

U centru Zagreba održano je izuzetno emotivno događanje koje je okupilo mnoge poznate osobe, predstavljajući prvi mirisni sapun olfaktivnog dizajnera Natalija Đangradovića. Ovaj jedinstveni proizvod označava širenje palete Natalijinih luksuznih proizvoda, te osim mirisnih svijeća inspiriranih hrvatskim otocima, donosi novu dimenziju mirisnog iskustva razvojem jedinstvenih proizvoda za njegu tijela.

natalio mirisni sapuni

Natalio Đangradović, poznat po svojim sofisticiranim mirisima inspiriranim ljepotom hrvatskih otoka, koristi svoje umjetničko umijeće kako bi stvorio prvi 100% prirodni mirisni sapun. Prostor u kojem se događanje održalo bio je ispunjen mirisima čistoće, svježine, lepršavosti i slobode, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja je osvojila srca prisutnih.

natalio mirisni sapuni

Osim mirisnih doživljaja, posjetitelji su imali priliku uživati u estetici i kvaliteti proizvoda domaće handmade proizvodnje. Natalio Đangradović surađivao je s Handearth pottery na posebnoj keramici izrađenoj ekskluzivno za ovu izložbu, dok su se posjetitelji osvježavali okusima ARTISAN gina i slasticama iz AMELIE slastičarnice.

natalio mirisni sapuni

NATALIO događanje dokazalo je da se i u samom srcu Zagreba može stvoriti događaj koji putem mirisnog iskustva vodi na putovanje najljepšim lokacijama hrvatske obale. Promocija sapuna inspiriranog Dubrovnikom privukla je pažnju svojim jedinstvenim mirisnim notama, posebice ružmarina i maslinovog ulja.

natalio mirisni sapuni

Proizvodi Natalia Đangradovića sada su dostupni ljubiteljima visoke estetike, nudeći im jedinstvenu priliku da uživaju u trajnim i kvalitetnim mirisnim notama koje se mogu natjecati na globalnoj razini.

natalio mirisni sapuni

Među uzvanicima na ovom mirisnom događanju bili su glumica Ankica Dobrić, trenerica u projektu Aktivna Hrvatska Lukrecija Dragić i voditeljica Anita Martinović, koji su s oduševljenjem podržali predstavljanje Natalio novog prirodnog sapuna.

natalio mirisni sapuni

Voditeljica Anita Martinović i olfaktivni dizajner Natalio Đangradović

natalio mirisne svijeceGlumica Ankica Dobrić

natalio mirisne svijece

Trenerica u projektu Aktivna Hrvatska Lukrecija Dragić

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.