Ekipa Lažnog Svjedoka pripremila je delicije kojima ćete teško odoljeti, a sve vođeni mišlju o nezamislivosti prosinca bez božićnih mirisa i okusa. Amruševa 1 na Zrinjevcu mjesto je na kojem će vas neodoljivi tradicionalni okusi, s pokojim modernim dodatkom, podsjetiti na sve ono što nam svima nedostaje i tako upotpuniti uzbuđenje i radost adventa

bistro lazni svjedok

Nedavno otvoren restoran u samom srcu Zagreba, oduševio je brojne posjetitelje. Casual bistro & bar Lažni Svjedok, uspješno spaja ukusnu hranu i druženja, a opuštena i primamljiva atmosfera također je razlog zbog kojih se zadovoljni gosti ponovo vraćaju. Prosinac je inače, u "normalnim" uvjetima, idealan mjesec za ugostiteljske objekte. Ljudi većinu vremena provode u gradu, družeći se s obitelji i prijateljima te isprobavajući zimske specijalitete. Ovaj Božić i Novu godinu vjerojatno ćemo dočekati na drugačiji način, ali s druge strane, važno je uživati u svakom danu, malim stvarima i pokušati se prilagoditi.

bistro lazni svjedok

Kako advent ne bi postao u potpunosti otkazan i ukraden, neki su se pobrinuli da barem dijelom svoje ponude pokušaju vratiti čar ovog većini omiljenog razdoblja. Lažni Svjedok je pripremio božićni prozorčić koji je nalazi u Amruševoj 1 na Zrinjevcu i radit će svaki dan od 11 do 22 sata. U ponudi se nalaze 100% juneći burgeri te oni od srnetine pa sve do sendviča od bunceka, kobasa s dinstanim zeljem i prilozima u pecivu.

bistro lazni svjedok

Ako ste ljubitelj jela "na žlicu", onda ćete sigurno uživati u izvrsnom gulašu od vepra. Slatkoljupci neće odoljeti palačinkama s orasima, bademima ili onima koje su okupane u prezli i vrhnju. Što se tiče toplih napitaka, definitivno se izdvaja kava s okusom bundeve, razne vrste toplih čokolada i neizostavno kuhano vino i rakije, koje će ugrijati i one najzimogroznije.

bistro lazni svjedok

Lažni Svjedok kreiran je po konceptu kvalitetnog, kreativnog i cjenovno prihvatljivog tanjura, koji je uvijek baziran na domaćim i pomno odabranim namirnicama. Adventska ponuda nastala je kako bi građani ovih dana, koji glase za najljepše u godini, mogli doživjeti božićnu čaroliju.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.