U trudnoći se različite misli i emocije često vrte po glavi i teško ih je fokusirati i zaista uživati u trenutku, zato je Una Pašić Gregović osmislila  praktičan i prekrasan "alat"! Kroz 28 pomno osmišljenih i jedinstveno oslikanih afirmacijskih kartica, podignite svoje raspoloženje i uronite u svijet samopouzdane, prisutne i pozitivne trudnoće

una pasic gregovic karte

Njezino je ime Una Pašić Gregović, 26 joj je godina i o sebi će reći kako je "katica za sve", rođena u Aleksandriji u Egiptu, a smještena u Zagrebu. Ova prekrasna mlada žena je doista svestrana i kreativna. Ona je doula, laktacijska savjetnica, edukatorica, izdala je e-knjigu o dojenju "Doulina knjižica o dojenju" s dragocjenim savjetima za nove mame, piše blog koji je vizualno i sadržajno čaroban... Una je i osmislila i divne afirmacijske kartice za trudnice.

una pasic gregovic karte

Kroz trudnoću, Una se, kako kaže, borila s osjećajima tjeskobe i straha, i uvidjela da se teško povezuje s bebom te da se ne osjeća prisutnom u svojoj trudnoći. Osjetila je veliku želju to promijeniti i istraživala razne tehnike i isprobala razne savjete koji su drugima pomogli s takvom problematikom. Iako su joj neke stvari kao što su prenatal yoga, vježbe disanja i čitanje puno pomogli, preokret u glavi i emocijama nije se dogodio dok nije otkrila pozitivne afirmacije i počela ih koristiti svakodnevno.

una pasic gregovic karte

"Kroz svoj rad zadnjih godina kao doula punog spektra, često sam se susrela s predivnim trudnicama koje su imale istu problematiku kao i ja, te sam im preporučila pozitivne afirmacije, ali sam i često baš bila doula ženama koje su već imale pripremljene svoje. Kroz to iskustvo krenula sam skupljati najsnažnije afirmacije s kojima žene najviše rezoniraju i razmišljala o tome kako mi je žao što kod nas nemamo mogućnost kupiti prekrasne setove takvih kartica, iako je to u svijetu poprilično pristupačno. Tu se rodila ideja da zapravo stvorim svoje i ponudim ženama na našim prostorima ovaj jedan jednostavan, topao i snažan alat. 'Postajemo ono što mislimo' – to je glavna misao iza mojih pozitivnih afirmacija", kaže Una i dodaje kako su kartice osmišljene kako bi trudnicama pružale osjećaj opuštenosti, svjesnosti i podrške kako bi im uljepšale dane stvaranja i nošenja novog života. 

una pasic gregovic karte

Svaka kutijica sadrži 28 dvostranih, dvojezičnih kartica (hrvatski i engleski), s afirmacijama za trudnice kroz Unino iskustvo trudnoće, a i višegodišnjeg rada kao doula. Svaka kartica obogaćena je predivnim i jedinstvenim ilustracijama Ane Tevšić Nauković koja je kroz paletu toplih boja naglasila prirodnu ljepotu trudnoće kao i čudesnu šarolikost različitih žena. S obzirom na to da su kartice dvostrane/dvojezične, svaka ima s jedne strane ilustraciju, a s druge jednopotezni obris ilustracije kako bi još više pridonijele čaroliji i bogatstvu karata. 

una pasic gregovic karte

Uz kratke upute za korištenje, kartice dolaze u laganoj, a čvrstoj kutijici, a špil je prilagođene veličine za lakše nošenje, bilo na kavu, na pregled, u rodilište, ili samo za ubaciti jednu od kartica u novčanik ili nataknuti na ogledalo. Kartice se mogu koristiti na nekoliko načina, ovisno o tome što trudnici najviše odgovara. Može se svaki dan prolaziti cijeli snop kartica ili pak svakodnevno birati jednu nasumičnu kartu čija će vas poruka pratiti kroz dan.

una pasic gregovic karte

Afirmacijeke kartice su i predivan poklon za buduće mame jer su tu da donesu mir, izmame osmijeh i podignu pozitivnu energiju. Stoga, požurite naručiti na webu unabridged.blog jer su količine ograničene!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.