Svima omiljena galerija Velvet ovih dana bila je središte okupljanja zaljubljenika u uređenje interijera i eksterijera zahvaljujući poznatom magazinu BRAVACASI, koji je prvi put u Hrvatskoj organizirao veliko božićno druženje na kojem se okupilo preko 250 gostiju iz Hrvatske, ali i regije

bravacasa party

Posljednji ovogodišnji dani u Zagrebu, ali i Hrvatskoj ionako su posebni te sve odiše blagdanskim duhom, radošću i veselju. Da zagrebački advent bude pamtljiviji pobrinuo se poznati svjetski magazin, koji je već godinama inspiracija brojnim čitateljima da svoje interijere i eksterijere urede najbolje moguće - BRAVACASA!

bravacasa party

BRAVACASA je svjetski, licencirani magazin sa sjedištem u Italiji, a njegovo hrvatsko izdanje na kioscima je već godinama. Izlazi svaka dva mjeseca i čitateljima donosi najnovije trendove, otvara ulaze u domove koji će svakome poslužiti kao insiracija, ali i magazin koji, osim što prezentira svjetske trendove itekako prati rad na domaćem terenu, stoga ne čude mnogobrojne suradnje poput poput: 4UHA, Soda Arhitektima, Oris kućom za arhitekturu, ali i mnogobrojim pojedincima poput arhitekta Otta Barića koji je projektirao najveći stadion u Dohi, arhitekta Duje Kaliterne koji je zaslužan za kompletan hotelski makeover u Gradu Korčuli, mladog dizajnera Andreja Došena na kojega je u rubrici "Dobra kuća" stavljen i naglasak kao mlade nade arhitekture.

bravacasa party

bravacasa party

Poznata zagrebačka galerija Velvet koju je i ove godine uredio Saša Šekoranja okupila je društvenu kremu grada Zagreba, Hrvatske, ali i regije. Među gostima koji su došli podržati BRAVACASU bili su poznata manekenka, jedina hrvatica koja je krasila VOGUE naslovnicu, Kristina Šalinović, poznati modni producent Viktor Drago, dizajnerica brenda Boudoir Morana Saračević, dizajnerica brenda LINK Ogi Antunac, najjača modna agentica u Hrvatskoj, Tihana Harapin Zalepugin, cijenjeni modni kritičar i doktor medicine Nenad Korkut, poznati arhitekt Ante Vrban, PR stručnjakinja Lana Klingor Mihić, arhitekt Duje Kaliterna, arhitekt Otto Barić, dizajnerica brenda Etna Maar Andrijana Subotić Pjajčik, mladi dizajnerski duo TWINS Damir Begović i Domagoj Štimac, kazališna, filmska i televizijska glumica Ana Maras Harmander, dizajnerice Diana Viljevac i Iva Viljevac, PR agentica Ines Prendil u pratnji naše poznate dizanerice interijera Mirjane Mikulec, omiljeni dizajnerski duo ELFS Ivan Tandarić i Aleksandar Šekuljica, domaća najdugovječnija modna blogerica Barbara Repe, dizajnerica brenda HIPPY GARDEN Đurđica Vorkapić, kazališni redatelj i glumac Miran Kurspahić, mlada arhitektica Nina Mia Čikeš, cijenjeni zagrebački poduzetnik Davor Bienenfeld, pr agentica Jasmina Kapetanović, poznta zagrebačka dizajnerica Saša Maksimilijanović, marketinšk stručnjakinja Martina Matušić, poznati dizajner Tomislav Bahorić, redatelj, koreograf, glumac i pjevč Igor Barberić, glavna urednica portala Femina.hr i spisateljica Zora Bjelousov, glavna urednica portala Jolie.hr Anita Radovčić, glavna urednica najprodavanijeg i načitanijeg lifestyle mjesečnika u Hrvatskoj Martina Požgaj, osnivački mirisnog carstva NOTES OF ZAGREB Alma Pavetić i Nino Ivković, direktor najvećeg MEDICAL YOGA CENTRA u Zagrebu, Dario Mišković, vizažistica Kasandra Draganić, predstavnica i direktorica showrooma H&M za Hrvatsku, Lana Radnić, članovi benda PRAVILA IGRE, glumica Marta Cerovečki, Iris Androšević Pinjuh, urednik Diplomacy & Commerce Hrvatska Boban Spasojević i brojni drugi.

bravacasa party

bravacasa party

"Svakom uredniku najdraže je kada ga čitatelj pusti u svoj dom i kada mu čitatelj dozvoli da ga inspirira ideja putem magazina. Upravo to je nit vodilja koja me vodi svaki put kada stvaram stranice BRAVACASE. Želja da svakom čitatelju koji kupi naš magazin obogatim život novim idejama, novim prijedlozima i savjetima. Čitatelji to vole i čitatelji nam se upravo zbog toga redovno javljaju. Ovo izdanje radili smo s posebnim žarom jer je tempirano tako da izađe u ovom, najljepšem vremenu u godini. Po reakcijama vidim da smo uspijeli u našem naumu i zato hvala svima na tome." izjavio je glavni urednik Nikola Grbin

bravacasa party

bravacasa party

Gosti su imali priliku piti najbolja hrvatska vina koja je osigurala naša poznata vinarija Saints Hills, ali i uživati u sada već prepoznatom cateringu galerije Velvet.

bravacasa party

bravacasa party

bravacasa party

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.