Zagrebački Advent ove je godine bogatiji nego ikada. Dvije nove lokacije posljednjih dana privlače pažnju, a kronuti i kroštule Boogie Laba već su postali hit koji želimo odmah probati
Nove kombinacije Boogie Lab kućica osvježenje su zagrebačkog adventa koji ulazi u najveselije vrijeme. Na Fuliranju na Strossmayerovu trgu te na Zrinjevcu prvi ćemo put uživati u novim gastro hitovima.
Kronut je već u prvim danima adventa oduševio mnoge. On je kombinacija croissanta i donuta, tj. croissant tijesta i donut oblika koji se prži poput krafne. Radi se tako da se u tijesto "laminira" maslac više puta kako bi se dobili slojevi tijesta i maslaca kao na croissantu. Nakon toga se oblikuje u krug s rupom te stavlja na dizanje. Nakon što je proizvod dovoljno dignut stavlja ga se na prženje. Isprženi proizvod puni se željenim kombinacijama.
U ponudi je pet vrsta kronuta; slatke opcije su kikiriki & slani karamel, pistachio & limun, mandarina & kokos te slane opcije kronut junetina i zimski kronut.
Tradicionalna dalmatinska slastica kroštula na Boogie Lab kućici je isto tako kombinacija croissant tijesta i tradicionalnih kroštula. Kroštula kao tvrtka poznata je po tome sto je prva počela organizirano proizvoditi kroštule još prije 25 godina.
Da biste ubacili malo novog duha i prilagodili adventu i konzumaciji u hodu napravili su posebno lisnato tijesto što im je dalo dodatnu hrskavost i sočnost.
Na Zrinjevcu su u ponudi četiri vrste kroštula. Slatke su opcije: pistacija, mandarina i bajadera, a slana opcije: kroštule s kobasicom.
beba
@11.12.2023. 10:58 1Mmmmmmm!!!!! FIIINOOO!!!!
Superwoman
@11.12.2023. 14:12 4Ovo izgleda fantastično, samo, kako je i Šprajc rekao, umjesto Božićne bajke - Božićna banka: kako dignuti kredit za kobasicu ili fritule na adventu... vjerujem da je i cijena Kronuta "paprena".
Minimojka
@11.12.2023. 16:05 1njam njam
hogarica
@11.12.2023. 18:43 0Prefino...