Hippy Garden, sinonim za hrvatsku modu i glamur i Unopiù, najpoznatiji svjetski brend za opremanje vanjskih prostora predstavili su svoje Home i Accessories kolekcije za blagdane sa stilom

unopiu hippy garden

Renomirani modni brend Hippy Garden na čelu s dizajnericom i kreativnom direktoricom Đurđicom Vorkapić predstavio je Hippy Garden Home Limited Edition kolekciju koja se odlično stopila sa sofisticiranim Unopiù dekorom dajući mu dozu blagdanskog sjaja i glamura. Uz već dobro poznate originalno dizajnirane mirisne svijeće prožete opuštajućim eteričnim uljima i rokovnike u mistično crnoj i elegantno zlatnoj boji kolekcija je nadopunjena i ukrasnim jastučnicama, stolnjacima, nadstolnjacima, ubrusima te toaletnim i praktičnim torbama profinjenog dizajna. Limitiranom i brendiranom Home kolekcijom namijenjenom za blagdansko razdoblje modna kuća Hippy Garden predstavila je svoju viziju životnog prostora.

unopiu hippy garden

unopiu hippy garden

„Dom je intimno i vrlo posebno mjesto, toplo i udobno ali istovremeno i vrlo glamurozno, posebno u ovo blagdansko vrijeme kada treba zasjati posebnim svečanim sjajem. Upravo na tim načelima nastala je Home kolekcija.", rekla je Đurđica Vorkapić.

unopiu hippy garden

unopiu hippy garden

Unopiù Accessories kolekcija čini jedinstven sklad kvalitete dizajna i izvrsnosti materijala, a svaki je predmet stvaran s posebnom pažnjom usmjerenom na izvedbu detalja te se savršeno uklapa u svaki prostor dajući mu pritom poseban šarm. Lanterne jednostavnih i neupadljivih linija idealne su za stvaranje romantične atmosfere, dok bajkoviti svijećnjaci prostoru daju dozu elegancije. Profinjeni keramički tanjuri, unikatne čaše, ručno kovani pribor za jelo od čelika i stolnjaci izrađeni od ekskluzivnih tkanina svaki blagdanski stol učinit će doista posebnim.

unopiu hippy garden

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.