Omiljena destinacija za ljubitelje gina i originalne poklone otvorena je na novoj lokaciji u sklopu koje se prodaju i začini u eco-friendly pakiranju

kofer

Ova je godina bila izazovna za sve, pogotovo za lokalne proizvođače i male brendove, a kofer. koji je, unatoč rastu i pozitivnim promjenama u svojem coreu i dalje ostao "mali" brend, pokazao je kako se i u vrijeme krize može uspjeti, uz dozu hrabrosti. Ne samo da je u vrijeme trajanja epidemije koronavirusom stavljen naglasak na online prodaju kao odgovoran način kupovine, već je predstavljen i redizajnirani webshop, ali ono najbitnije - novi dućan. I to na posebnoj lokaciji.

kofer

"Novi kofer. dućan od kolovoza je otvoren u sklopu bara A most unusual garden, što znači da sastojke za ono što konzumirate u baru, kao što su gin tonic, koktel ili ledeni čaj, možete kupiti za doma pod istim krovom", izjavio je jedan od suvlasnika brenda Ivan Knežević, koji se u ovom poslovnom pothvatu nalazi s Irenom Mićić, Marijom Matković i Marijem Pitešom, a svi su posebno ponosni da kofer.

kofer

Predstavljena je i nova ambalaža za začine i dehidrirano voće koje se može pronaći na policama dućana. Riječ je o eco-friendly pakiranju za čiji su dizajn, odnosno ilustracije životinja koje simboliziraju ono što se nalazi unutar kartonskog valjka, zaslužne studentice Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu - Petra Divković i Antonela Šurbek.

kofer

Uz začine i dehidrate u novim ambalažama, na lokacijama Gundulićeva 13 i Horvaćanska 3a, kao i na www.kofer.hr mogu se pronaći i kofer. gin boxevi, čajevi, keramičke šalice, svijeće, #ginfluencer torbe te brojni drugi dodaci koji služe za uživanje u koktelima.

kofer

Osim toga, kofer. će i u novoj sezoni nastaviti suradnju sa slastičarkom Ivanom Čuljak koja stoji iza brenda Neka jedu kolače - prošlog Božića za kofer. je pripremila posebne kekse, a tijekom pandemije brojne su slavljenike uveseljavali s rođendanskim paketima koje su im stizale na adresu s webshopa brenda. Poklon paketi, u malo drugačijem ruhu, spremni su i za jesen.

kofer

Nove, eco-friendly ambalaže u kojima se kriju pupoljci perzijske ruže, dehidrirana naranča, hibiskus i ostali aromatični dodaci možete pronaći na policama kofer. dućana na adresama Gundulićeva 13 i Horvaćanska 3a, kao i na webshopu brenda, po cijeni od 55 do 175 za veće te od 32 do 38 kuna za manje pakiranje.

kofer

Više informacija, kao i objave noviteta možete pronaći na kofer. Instagram profilu te službenoj Facebook stranici.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.