Svoje božićne jastuke za čupavce, Rocky i Snow Garden, osnivačica brenda Qushin Iva Goluža, ovih je blagdana nadopunila kolekcijom za dom i osobnu uporabu Love by Qushin, a od svakog prodanog proizvoda s prepoznatljivim crvenim logom i bijelim psićem donira 5 kuna Udruzi za zaštitu i dobrobit životinja Indigo

qushin bozic 2017

Od svih dana u godini, najdraže nam je božićno vrijeme jer sa sobom donosi bajkoviti ugođaj i čaroliju koja čini da u trenutku sve bude moguće. Gradski trgovi i naši domovi su prepuni ukrasa, lampica, šire se mirisi kolača i zvuci blagdanskih nota... U svemu tome, važno je ne zaboraviti najdraže ljude i najdraže dlakavce. Iva Goluža, osnivačica brenda Qushin, upravo se zato ovog adventa odlučila za slogan: ‘Darujmo svoje najdraže i pomozimo dlakavcima koji ovih blagdana nemaju svoj dom niti svoje ljude’.

qushin bozic 2017

Uz božićnu kolekciju Qushina, Qushinetta i Qushina 2Go koji dolaze u dvije varijante – crvenoj sa zvjezdicama (Rocky) i sivoj s borovima (Snow Garden) – te mekanim dekicama s printom zvijezda i šapica, ove je sezone odlučila osmisliti kolekciju Love by Qushin u kojoj su proizvodi za sve one koji žele ukrasiti svoje domove ili poželjeti sretne blagdane prijateljima i obitelji, a pritom pomoći napuštenim psima i macama.

qushin bozic 2017

qushin bozic 2017

– U liniji Love by Qushin su tople sportske majice, hoodice, ruksaci, dekorativni jastuci za dom, rokovnici, privjesci za ključeve i šalice, a od svakog prodanog proizvoda Qushin daruje 5 kuna Udruzi za zaštitu i dobrobit životinja Indigo. Riječ je o udruzi koja se bavi spašavanjem životinja, volontiranjem, udomljavanjem te edukacijom. Nitko od nas ne
može pomoći svima, ali svatko od nas može pomoći nekome. Neka to ovih blagdana budu dlakavci koji nemaju svoj zauvijek dom i svoje zauvijek ljude – kaže Iva Goluža iza koje su dvije uspješne godine i nekoliko kolekcija Qushina s prepoznatljivim logom i bijelim psićem, koji je ovaj put aplicirala i na predmete za dom te osobnu uporabu.

qushin bozic 2017

- Trenutačno brinemo o 80-ak pasa i svaka pomoć nam je doista dragocjena. Novac koji se prikupi prodajom kolekcije Love by Qushin namijenit ćemo za veterinarske troškove. Također, svi koji nam žele pomoći mogu to učiniti volontiranjem, doniranjem igračaka, dekica, antiparazitika, lajni, zdjelica... Što se više ljudi uključi, to možemo primiti više psića – kaže Dora Perši iz Udruge Indigo.

qushin bozic 2017

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.