Sestrinski brend svjetski poznatog nakita Borboleta otvorio je prvo prodajno mjesto u najužem središtu Zagreba, a za sljedeću godinu planira još dvadesetak trgovina diljem Hrvatske 

bisou

Dok popularnost nakita Borboleta ne jenjava, a nove prodajne lokacije otvaraju se u središtu, ni više ni manje, New Yorka, lijepe vijesti stižu i iz Zagreba. Kreativci tima Borbolete predstavili su novi brend - Bisou, što na francuskom znači "poljubac". Iza neodoljivog imena i slogana "my magic moments" krije se bogata ponuda ručno izrađenog nakita i modnih dodataka.

 bisou

Osim lančića, narukvica i prstenja izrađenih u srebru s pozlatama roza i žutog zlata, tu su i accessories od kože (privjesci za ključeve, novčanici, etui za putovnice, nesesseri, čak i mali praščić za kovanice), mirisne svijeće, Be Candy linija nakita, te kreativne čestitke i bookmarksi. Sve to može se pronaći u novoj trgovini na adresi Ilica 19.

bisou

Dizajn interijera potpisuje poznata zagrebačka arhitektica Vlatka Čizmić, a božićno uređenje prepušteno je svestranom dizajneru interijera i cvjetnih aranžmana Saši Šekoranji.

bisou

BeCandy kolekcija iz Bisoua naći će se i u svim trgovinama Školske knjige

 bisou

Dio Bisou kolekcije je accessories od kože - privjesci za ključeve, privjesnice za bor, novčanici, etui za putovnice...

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.