The Body Shop otvorio je svoju drugu prodavaonicu u Hrvatskoj, ovaj put u samom centru Zagreba, u Bogovićevoj ulici broj 5. Uz to, predstavljena je limitirana kolekcija Cool Cucumber i Zesty Lemon, za mirisno, njegovano ljeto

body shop bogoviceva

The Body Shop u svijetu je prepoznat po svom aktivističkom nasljeđu. Još od osnivanja, 1976. godine, izdvaja se iz gomile, zauzima za važna pitanja i započinje potragu širom svijeta za najfinijim, etički dobivenim sastojcima za izradu čitave lepeze prirodom inspiriranih kozmetičkih proizvoda.

body shop bogoviceva

Danas je The Body Shop posvećenost poslovanju kao sredstvu za postizanje općeg dobra veća nego ikada dosad. Kampanja "Oplemeni, ne eksploatiraj" (Enrich Not Exploit™) odraz je misije da se istovremeno ojačaju naši proizvodi, naši ljudi i naš planet. To znači fer trgovinu s našim uzgajivačima i dobavljačima i pružanje pomoći lokalnim zajednicama kako bi napredovale preko našeg programa suradnje Community Trade, koji je 100% vegetarijanski, koji je uvijek bio i koji će zauvijek ostati čvrst u svom stavu protivljenja testiranju kozmetike na životinjama.

body shop bogoviceva

Otvaranje nove prodavaonice obilježit će i ljetna limited edition kolekcija Cool Cucumber i Zesty Lemon koja će tijekom visokih temperatura rashladiti kožu i osigurati joj osjećaj svježine. Glavni sastojci su organski limun i krastavac, pa će čitava linija postati idealan dodatak svakodnevnoj skincare rutini.

body shop bogoviceva

body shop bogoviceva

body shop bogoviceva

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.