Svaka žena može biti sve što poželi, ali najviše od svega zaslužuje biti mažena i pažena, i okružena najljepšim stvarima. Avon zna da su to mirisi, knjige, cvijeće i prijatelji, i upravo zato je na dan posvećen ženama pripremio za njih posebno iznenađenje i okružio ih pažnjom i ljubavlju

avon dan zena

Dan žena Avon je proslavio okružen inspirativnim pričama snažnih žena, u predivnom književnom ambijentu Znanje Bookshopa u Zagrebu. Slavili su iskustvo žene pružajući mogućnost za razgovor: Lea Brezar, Ivana Blažoti i Martina Pranić podijelile su vlastitu autentičnu priču o prošlosti i sadašnjosti te, zajedno s gostima ovog posebnog #HerStory događaja, pisali priče o budućnosti. Predstavljen je i miris nadahnuća, Her Story parfem, koji poziva žene da prihvate i svaki dan grade svoju priču, ali i inspiraciju nesebično dijele s drugima

avon dan zena

Nadahnuti zanimljivim uvodom u novu knjigu Diane Setterfiled 'Bila jednom jedna rijeka', koji nas upoznaje sa snažnom ženom, vlasnicom puba, i njezinih 12 kćeri, otkrili smo i druga zanimljiva izdanja izdavačke kuće Vorto Palabra, relativno novog imena hrvatskog nakladništva. Posvećena je pažljivom odabiru naslova lijepe i žanrovske književnosti te poticajnih djela iz oblasti publicistike komplementarnih (i nadopunjujućih) nakladničkom programu svog osnivača i distributera - nakladničke kuće Znanje.

avon dan zena

Lea Brezar je entuzijastična i odvažna spisateljica i aktivna promotorica poezije: projekt #odapoeziji - poezija na city lights plakatima održala je u kasno proljeće 2016. Kao panelistica programa, inspirirala je okupljene svojim osmijehom kojim prati tu snažnu i raznoliku priču o sebi i svim uspjesima, ali i izazovima s kojima se susreće. Pripremajući otvorenje EPOHE, privatne gimnazija u Zagrebu, lansira i novu knjigu ’Ogledala’ koja naglašava da, ako imamo samopoštovanje (žrtva), ispravnost (saboter), vjeru (prostitutka) i čistoću duha (dijete), možemo prihvatiti fenomen života na način da on radi za nas, a ne protiv nas.

avon dan zena

Ivana Blažoti Mijoč poduzetnice je i YouTuberica, magistrica informatike koja je nakon nekoliko godina rada u vodećim hrvatskim korporacijama odlučila uploviti u privatno-poduzetničke vode, i to sa+ vrlo uspješnim projektima beauty portala Šminkerica, kutije pretplate na kozmetičke novitete Tester Box i brend kozmetičkih kistova Zorya Beauty. Pričajući svoju priču, otkrila je posebnost direktnog kontakta koji svakodnevno ima sa ženama, djevojkama kao javna osoba na društvenim mrežama te se trudi biti uzor, ali i omogućiti zanimljive trenutke opuštanja i zabave. Poslovno joj je najveća ljubav stvaranje sadržaja za svoj YouTube kanal koji broji gotovo 100.000 pretplatnika.

avon dan zena

Martina Pranić doktorirala je renesansnu književnost, bavi se književnim prevođenjem, Shakespeareom i Držićem i prevoditeljica je te urednica u Vorto Plabri. Na pusti bi otok za sobom ponijela, a da smije samo jednu, sabrana djela Williama Shakespearea.

avon dan zena

Poneseni snažnim i inspirativnim pričama, Avon je iznenadio drage gošće Her Story događaja ružama i posebnim Avon poklonima u znak pažnje i čestitali im u povodu Dana žena. Svi okupljeni potvrdili su ne samo da vole dobru knjigu, nego i da se vesele snažnoj i osobnoj inspiraciji i dostignućima svake žene.

avon dan zena

ČITAJMO NA ŠPICI!

U sljedeća tri mjeseca Avon će povezati knjigu i ljepotu posebnim otvorenim događanjima koji podižu svjesnost o kulturi čitanja: svake subote od 11 do 12 sati u otvorenom izlogu Znanje Bookshoopa u Gajevoj otkrit ćete i uživati u live čitanju književnih naslova, ali i upoznavanju Avonovih noviteta. Dođite!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.