Ljubitelji suvremenog plesa ne bi trebali propustiti prekrasan duet o budućnosti ljubavi, prijateljstva i plesa, na samo Valentninovo, u Zagrebačkom plesnom centru, u Ilici 10, u 20 sati. Predstavu "Ples u 2043." autorski potpisuju Sonja Pregrad, jedna od najcjenjenijih europskih koreografkinja i plesačica te Willy Prager, bugarski laureat prestižnog Jardine d'Europe, koreografskog natjecanja u Beču

ples u 2043

Volite li suvremeni ples, Valentinovo odlučite provesti u društvu dvoje plesnih umjetnika koji će vam pokazati kako budućnost izgleda, što je najbitnije u životu i zašto treba plesati. Predstava "Ples u 2043" postavlja pitanje kako će izgledati budućnost, istovremenim propitivanjem sadašnjeg položaja umjetnika i umjetnosti u društvu i njegovoj ekonomiji, te zamišljanjem kako bi oni mogli izgledati u vrijeme kada autori predstave budu 60-godišnjaci.

ples u 2043

Iz svoje perspektive dvoje plesača, suradnika i prijatelja, promišljaju i daju nam svoju viziju plesa, ljubavi i prijateljstva u 2043. godini na promišljen, ali istovremeno komičan i zabavan način. Predstavu izvode jedna od najzanimljivijih hrvatskih koreografkinja i plesnih umjetnica sa magisterijem iz Berlina Sonja Pregrad i Willy Prager, bugarski laureat prestižnog Jardine d'Europe, koreografskog natjecanja u Beču. Nakon Hrvatske predstava odlazi u obilazak svijeta pa dođite, dok još imate prilike i sudjelujte na zanimljivom putovanju u 2043!

ples u 2043

Autori i izvođači: Willy Prager i Sonja Pregrad

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.