Bliži se čarobni dio godine, osjeća se miris zime i dolazi vrijeme adventa i Božića. JS Atelier Josipe Skoblar predstavlja sofisticiran dekor i metalne detalje te baršunaste finese koji će dati profinjenu notu i sjaj vašem interijeru

js atelier

Advent ove godine počinje 2. prosinca, a kako biste svoje domove i korporativne interijere ukrasili u duhu adventa i Božića, predstavljamo božićnu kolekciju JS Ateliera - vlasnice Josipe Skoblar. JS Atelier prezentira božićnu kolekciju koja je nastala kao produkt ideje o profinjenim, jednostavnim, trendy božićnim dekoracijama koje će se idealno uklopiti u suvremene, moderne, ali i klasične interijere.

 JS Atelier

JS Atelier kreirao je prirodne, jednostavne, sofisticirane božićne dekoracije želeći pritom istaknuti ljepotu prirodnih materijala te ih uskladiti s trendovima dizajna interijera. Božićna kolekcija adventskih vjenčića sa svijećama te dekoracija za vrata i prostor inspirirana je jednostavnim geometrijskim oblicima s dodirom minimalističkog dizajna. Dekoracije su izrađene od prirodnih materijala vrhunske kvalitete uz dodatak staklenih dizajnerskih ukrasa te baršunastih vrpci.

js atelier

Posebnost kolekcije adventskih vjenčića sa svijećama su geometrijski svijećnjaci u zlatnoj i crnoj boji koji će se kao dekor nakon vremena adventa uklopiti u svaki prostor. JS Atelier i ovaj put slijedi filozofiju interakcije s klijentima, stoga prilikom narudžbe, osim raznih oblika i materijala, možete birati između smaragdno zelene, zlatne, srebrne i crne boje svijeća te između zelene i sive baršunaste vrpce.

Božićnu kolekciju dekoracija možete pogledati na stranici JS Ateliera.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.