Ako ste ljubitelji kave, posebno zanimljivih kreacija na kavi, onda nikako ne propustite romantičnu i prelijepu kavu ukrašenu ružama u zagrebačkom cat friendly kafiću Cat Caffe u Kušlanovoj

rose gold kava cat caffe

Cat Caffe u Zagrebu, u Kušlanovoj 6, poznat je po mnogočemu. Prije svega po svom preslatkom, ugodnom interijeru i činjenici da je prvi zagrebački kafić u kojem su pravi domaćini - mačke. Ako ste mačkoljupci, uživat ćete u mirnoj atmosferi ovog kafića, koji je dom preslatkim macama, koje možete maziti i družiti se s njima dok ispijate svoj omiljeni napitak. Iako je dom mnogim macama, Cat Caffe je uvijek besprijekorno čist, uredan i mirisan.

No Cat Caffe poznat je i po maštovitoj prezentaciji kave i tople čokolade. Kava sa šljokicama, jednorozima, galaktička kava... - tamo doista možete popiti neobično lijepe i cool ukrašene kave. Kava koju služe u Cat Caffeu je talijanska - Caffe Vergnano 1882. - a ako naručite cappuccino, latte ili kavu s mlijekom, možete birati ukrase i dodatke. Novost u ponudi Cat Caffea je Rose Gold kava na kojoj je cappuccino pjena (kava s mlijekom i topla čokolada) ukrašena šljokicama, jestivom bojom u obliku ružice i usitnjenim ružicama.

Ako ste ljubitelji lijepih i ukusnih napitaka, ovo je svakako vaša iduća destinacija za male užitke.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.