Nakon prošlogodišnjeg tuluma, o čijoj izvedbi, atmosferi i dojmovima se pričalo još danima, HELLO! Magazin ponovno je održao nezaboravnu proslavu, i to povodom svog prvog rođendana i postojanja na hrvatskom tržištu!

hello magazin prvi rodjendan

Proslava se prvog rođendana HELLO! Magazina održala se u najpoželjnijem mjestu u gradu – Laubi koja je okupila mnogo poznatih lica, a za veselu atmosferu bio je zaslužan omiljeni Petar Grašo, glazbena zvijezda proslave. Njegovi hitovi poput „Ako te pitaju“ i „Voli me“, ali i obrade drugih domaćih i stranih pjesama podigli su atmosferu do vrhunca, dok su gosti plesom zapalili plesni podij

hello magazin prvi rodjendan

Antonija Blaće

Glavni urednik portala HELLO! Croatia, Nikola Grbin, uveo je goste u glamuroznu večer te se obratio prisutnima s nekoliko rečenica zahvale: „Dragi svi, hvala vam što ste već godinu dana dio naše priče o slavnima, modi i ljepoti. Trudimo se da uživate u našim pričama i da ćete nastaviti pratiti ovu avanturu. Želim svima još mnogo godina, trenutaka i inspiracije uz HELLO!“. 

Petar Grašo

Petar Grašo

Petar Grašo, Nika Turković, Domenica Žuvela, Tamara Garbajs, Joško Lokas, Olja Vori, Ana Radišić, Antonia Ćosić, Antonija Stupar Jurkin, Edina Pršić Babić, Petra Kurtela, Jelena Veljača, Petra Kraljev, Daria Lorenci Flatz, Aleksandra Dojčinović, Marko Vuletić, Marco Cuccurin, Paula Sikirić, Janko Janić, Dora Predojević, Adrian De Vrgna, Damira Gregoret, Zora Bjelousov -  samo su dio poznatih osoba, influencera i prijatelja koji ni ove godine nisu propustili proslavu jednog od popularnijih magazina u Hrvatskoj, ujedno i najjače svjetske licencije u povijesti Hrvatske.

hello magazin prvi rodjendan

Tara Thaller i Mateo Cvenić

zora bjelousov hello magazin

Zora Bjelousov

Gosti su prateći već poznati dress code od prošle godine, elegantno sa crvenim detaljima, dodatno naglasili raskoš i glamuroznost tuluma, a HELLO! je time pokazao dosljednost svojim vrijednostima. Također, proslavu je dodatno obilježio i spektakularan crveni tepih koji je postao svojevrsna modna revija s obzirom na dizajnerske komade koji su se prošetali njime.

Darija Lorenzi

HELLO! Magazin nalazi se u top tri najutjecajnijih medija u svijetu koji javnost informira od 1988. godine, a poznat je u Španjolskoj, Velikoj Britaniji, Americi, Europi i ostalim dijelovima svijeta. Ističu se vrijednostima poput povjerenja, ljubaznosti, integriteta i istine te također donose samo provjerene vijesti – bez glasina ili tračeva te je ujedno i najjača svjetska licencija u povijesti Hrvatske.

hello magazin prvi rodjendan

Ana Radišić

hello magazin prvi rodjendan

Olja Vori

hello magazin prvi rodjendan

Aleksandra Dojčinović

hello magazin prvi rodjendan

Jelena Veljača

hello magazin prvi rodjendan

Nenad Sovilj

nikola grbin hello

Nikola Grbin

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.