”Ti kreiraš!” - upravo je tako nazvan kreativni natječaj koji je pokrenuo A1 Hrvatska i kojim poziva sve one koji se bave dizajnom odjeće, da dizajniraju odjeću zaposlenika ove telekomunikacijske tvrtke

a1 natjecaj ti kreiras

A1 Hrvatska brine o razvoju zajednice, očuvanju radnih mjesta, zelenoj budućnosti, pomaganju poslovanja manjih tvrtki koje su posebno pogođene pandemijom te ulaže u svoje zaposlenike jer zna da su oni njezini najbolji ambasadori.

a1 natjecaj ti kreiras

Kako bi im omogućili ugodnije provedeno vrijeme tijekom radnog dana, A1 Hrvatska želi svojim zaposlenicima osmisliti novu radnu odjeću – ugodne i trendi uniforme. Ideja je vrlo jednostavna - za svoje zaposlenike žele praktičnu i modernu radnu odjeću u kojoj će se osjećati dobro i ugodno i pri tome izgledati suvremeno i zanimljivo. Žele izgled uniformi kojima će se ponositi ne samo A1 Hrvatska, nego i zaposlenici, kao i dizajner koji će ih osmisliti. I zato su pokrenuli natječaj ”Ti kreiraš!”, a osigurali su i privlačne nagrade za one koji osmisle zanimljiva rješenja.

a1 natjecaj ti kreiras

a1 natjecaj ti kreiras

Nagradni fond iznosi 30.000 kuna za tri najbolja idejna rješenja koja će izabrati žiri A1 Hrvatska u ovom natječaju, a potom će sva tri rješenja - u suradnji s hrvatskom tvrtkom Naftalina, poznatoj po dugoj tradiciji u izradi kvalitetne radne odjeće - razraditi u prototipe nove odjeće. Najbolje rješenje od ta tri postat će nova službena odjeća tvrtke A1 Hrvatska. Plan je da zaposlenici ovu jesen dobiju novu dizajniranu odjeću rađenu po mjeri samo za njih. To je hvalevrijedan projekt na više razina kojim će se svi sudionici moći ponositi!

a1 natjecaj ti kreiras

Natječaj je otvoren do 5. srpnja 2021., a svi detalji objavljeni su na web stranici A1 (a1.hr) gdje se nalazi i online obrazac za prijavu na natječaj.

a1 natjecaj ti kreiras

www.a1.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.