Više puta nominiran za Oscara za glavnu mušku ulogu, vrhunski glumac, Leonardo DiCaprio, ponovo ima glavnu ulogu u novom filmu. „Povratnik" je film koji je inspiriran istinitim događajima, a možda upravo on donese DiCapriu toliko iščekivani zlatni kipić

povratnik_film_cijela

Inspiriran istinitim događajima, „Povratnik" je uzbudljivo filmsko remek djelo koje prikazuje epsku avanturu preživljavanja jednoga muškarca i izuzetnu moć snage ljudskoga duha. U ekspediciji u neistražene dijelove američke divljine, legendarnog istraživača Hugha Glassa (Leonardo DiCaprio) brutalno je napao medvjed, a pripadnici njegovog tima, predvođeni Johnom Fitzgeraldom (Tom Hardy) su ga tako teško povrijeđenog ostavili da umre u divljini. Vođen jakom voljom kao jedinim oružjem, okružen surovom zimom i neprijateljskim plemenima, Glass se bori za život, dok želja za osvetom nad dojučerašnjim prijateljima ne jenjava.

povratnik_film_cijela1

Nema sumnje da će ovaj film biti u utrci za Oscara, a svi iščekuju hoće li Leo DiCaprio konačno ovom ulogom dobiti toliko željeni zlatni kipić za glavnu mušku ulogu. U ostalim glavnim ulogama nalaze se Domhnall Gleeson, Will Poulter i Lukas Haas.
Redatelj Alejandro González Iñárritu i glumci su garancija vrhunske priče, a da će ovo biti također i vizualna poslastica garantira i ime Emmanuela Lubezkija, Oscarom nagrađenog za filmove "Gravitacija" i "Birdman".
Ostaje nam još samo da pričekamo polovinu siječnja 2016., kada bi film u distribuciji Blitz Filma trebao stići u domaća kina.

povratnik_film_cijela2

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.