Na drugom Brač Film Festivalu, od 11. do 13. Kolovoza, ponovo će se okupiti redatelji, glumci, novinari i ljubitelji filmske industrije. Odličan filmski program, radionice i izložbe te kristalno čisto more i prekrasni Supetar garancija su dobrog provoda

brac film festival 2016

Ovogodišnji Brač Film Festival otvara se sutra u Ljetnom kinu Supetar projekcijom proslavljenog dugometražnog domaćeg filma „Zvizdan“, autora Dalibora Matanića, petak je u znaku „Mustanga“, turskog filma nominiranog prošle godine za Oscara, dok se u subotu prikazuje srpsko hrvatska koprodukcija „Ničije dijete“, trostruki laureat Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji.

brac film festival 2016

U prekrasnom amfiteatru Waterman Svpetrvs Resorta pod zvjezdanim nebom drugog dana festivala prikazivat će se kratkometražni filmovi studenata filmske akademije iz čitave regije, a u Narodnoj knjižnici tijekom sva tri dana u jutarnjim satima najmlađi će uživati u projekcijama istaknutih naslova „Operacija Arktik“, „Phantom Boy“ i „Pozdrav od Mikea“.

brac film festival 2016

Red filma, red zabave, bogat popratni program i odlična ponuda Svpetrvs hotela - službene hotelske kuće Brač Film Festivala, razlog su više da se uputite u Supetar i uživate u vrućem ljetu uz omiljen film.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.