Proljeće je godišnje doba u kojem se budi priroda, cvate cvijeće, a s njima nam se javlja i ukusno voće – jagode. One su, osim proljetnica, simbol proljeća. Slatki i osvježavajući okus jagode rijetko se odbija. Glamurozan, trendi spoj neodoljivih okusa proljeća i senzualnih mjehurića bit će dostupan u Le Bistrou u Esplanadi

LeBistroEsplanade_jagodeisampanjac_cijela

Šarmantan Le Bistro hotela Esplanade, u svom opuštenom ambijentu i na otvorenoj terasi, uz delicije sa sezonskog à la carte jelovnika, od 15. svibnja gostima priprema promotivnu ponudu neodoljive proljetne kombinacije - šampanjca i jagoda.
Crvena boja i miris domaćih jagoda inspirirali su Anu Grgić, Chef de Cuisine, da kreira izbor slatkih iskušenja. Na njenom će se meniju moći naći šnenokle s jagodama i osvježavajućim umakom od vanilije, mousse od jagoda i bijele čokolade, prhka torta s jagodama ili ohlađene, svježe jagode koje se savršeno nadopunjuju uz Veuve Clicquot šampanjce.

LeBistroEsplanade_jagodeisampanjac_cijela1

Francuski štih ovog popularnog mjesta u kombinaciji s kreacijama mlade i simpatične šefice kuhinje, Ane Grgić izvrsno se uklapa u priču Veuve Clicquot šampanjca, istaknula je Jasna Mohor, direktorica marketinga Miva d.o.o., ekskluzivnog zastupnika ovih pića za Hrvatsku, te dodala: Iza etikete Veuve Clicquot stoji snažna žena, madame Clicquot koja je uložila svu strast i znanje u šampanjac te izgradila golemo šampanjsko carstvo, a njeni mjehurići i danas izazivaju divljenje. Nadolazeći proljetni dani kao stvoreni su za uživanje u VC Brut i VC Rose šampanjcima.


Sve jagode su iz domaćeg uzgoja proizvođača iz Zagrebačke županije i slatko su neodoljivo sezonsko voće, stoga posjetite Le Bistro, podijelite trenutak s nekim posebnim, nahranite osjetila, probudite proljeće u vama i nazdravite životu, izjavila je Ana Grgić, Chef de Cuisine hotela Esplanade.

LeBistroEsplanade_jagodeisampanjac_cijela2

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.