Na brunch druženju u STAN KONCEPTU imali smo priliku detaljno se upoznati s novim XIAOMI Buds 4 Pro zlatnim slušalicama, koje smo i inače koristili, i oduševljeni smo

xiaomi buds 4 pro slusalice

Xiaomi 13 serija već je bila u našem fokusu i o njoj smo pisali ovdje, a kao svojevrsni nastavak premium proizvoda tu su sad slušalice XIAOMI Buds 4 Pro (dolaze u zlatnoj i crnoj boji) kao i sat XIAOMI Watch S1 Pro.

Uživanje u najdražoj glazbi, ali i razgovorima ili pak stvaranju sadržaja za društvene mreže nikad nije bilo lakše, ali niti elegantnije nego sad uz XIAOMI uređaje koji ne samo da su kvalitetni nego i dizajnom dovedeni do savršenstva. Tako u svoju svakodnevnicu odnedavno možemo uključiti XIAOMI Buds 4 Pro slušalice koje podržavaju zvuk visoke rezolucije kojima se postiže osjećaj kao da smo u samom glazbenom studiju i uživamo u glazbi baš onako kako su je izvođači zamislili. Blokiranje buke oko nas uključivanjem AND načina rada i održavanje svijeta tišim nego što je, omogućuje nam već koncentraciju i mimo slušanja glazbe. Dostupno je inače 6 ANC načina rada i 3 prilagodljiva načina rada ovisno u kojoj se okolini nalazili i koliko bismo htjeli smanjiti okolnu buku.

xiaomi buds 4 pro slusalice

Uz brzo punjenje koje je i bežično, nema straha od prazne baterije jer i uz samo 5 minuta punjenja, slušalice se mogu koristiti čak 3 sata! A osim besprijekornog slušanja glazbe u pokretu moguće je obavljati i pozive u pokretu, štoviše u uvjetima koji nisu nimalo laskavi. Tako ćete uz tri mikrofona i VPU ostvariti čistoću glasa tijekom poziva čak i u vjetrovitim okruženjima. I uz sve to, moguće je povezivanje i sa 2 uređaja istovremeno i to uz automatsko prebacivanje između ta dva uređaja, prema vašim željama i potrebama, pa bio to pametni telefon, tablet ili osobno računalo.

Slušalice dolaze u elegantnom zaobljenom kućištu na magnetsko zatvaranje za jednostavnije i sigurnije korištenje i čuvanje. Inače, svaka slušalica teži samo 5 grama pa ju s vremenom niti ne osjetite, a uz silikonske nastavke, prilagodljive su svakom uhu i nema straha od ispadanja ili pak žuljanja. 

xiaomi buds 4 pro slusalice

XIAOMI Buds 4 Pro slušalice mogu se spojiti i na TV, igraće konzole, tablet ili računalo pa će i taj dio vremena biti ispunjen super zvukom. Slušalice podržavaju okretno pozicioniranje za 360 stupnjeva za impresivno 3D iskustvo slušanja. Podržavaju i pametno povezivanje, a samo je potrebno otvoriti njihovu kutijicu. Uz oznaku IP54 što označava otpornost na prašinu svakodnevna upotreba je još bezbrižnija. 

Osim slušalica XIAOMI Buds 4 Pro, u Hrvatsku je stigao i XIAOMI Watch S1 Pro pametni sat za svaku prigodu. On dolazi u klasičnom i elegantnom dizajnu s rotirajućom kruno, safirnim staklom i kućištem od nehrđajućeg čelika. Xiaomi Watch S1 Pro dolazi i s potpuno novim MIUI Watch operativnim sustavom koje nudi jednostavnije korisničko sučelje i jednostavniju interakciju. 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.