U predivnoj Preporodnoj dvorani palače Narodnog doma u Opatičkoj ulici, časopis ZAGREB moj grad, uz mnoštvo uzvanika i predivnoj atmosferi, proslavio je 15 rođendan!

moj zagreb 15 rodjendan

Časopis koji od ožujka 2007. nudi povijesno-kulturni sadržaj koji hrvatskim čitateljima slikovno i dokumentirano bogatim prilozima otvara nove poglede na prošlost i sadašnjost Zagreba proslavio je punih 15 godina izlaženja u predivnoj Preporodnoj dvorani palače Narodnog doma u Opatičkoj ulici. Pozivu na promociju rado su se odazvala uistinu velika imena kulturne scene grada Zagreba, ali i Hrvatske općenito te mnogi drugi uvaženi uzvanici, prijatelji, kolege i suradnici, koji su svi pridonijeli predivnoj slavljeničkoj atmosferi.

moj zagreb 15 rodjendan

Glavna urednica Biserka Biba Rajković Salata uzvanicima se obratila iskreno, otvoreno i s velikom privrženošću govorila o svojim počecima i kako je iz ljubavi prema svojem gradu Zagrebu započela priča o ovom časopisu koja traje već 15 godina.

moj zagreb 15 rodjendan

Veliki umjetnik Ronald Braus tako je na scenu pozvao Mirjanu Bohanec, Dragu Diklića i Miru Ungara koji su također bili prisutni u publici te su spontano otpjevali pjesmu Zagreb je najljepši grad  te zaslužili veliki pljesak i emocije svih prisutnih!

moj zagreb 15 rodjendan

Časopis Zagreb moj grad počeo je izlaziti u ožujku 2007. godine, a prvenstveno nudi povijesno kulturni sadržaj koji hrvatskim čitateljima slikovno i dokumentirano bogatim prilozima otvara nove poglede na prošlost i sadašnjost Zagreba. Također, temama o aktualnim kulturnim događanjima u Zagrebu, ali i izvan njega, zatim o gospodarstvu, turizmu, mladima, zdravlju – časopis dotiče razna važna pitanja.

moj zagreb 15 rodjendan

Moj Zagreb je 2013. godine dobio Povelju grada Zagreba za promicanje zagrebačke povijesti i kulture.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.