Kreativna poduzetnica Magdalena Bešker već šestu godinu zaredom lansirala je novi izgled svog najprodavanijeg proizvoda „Moj planer“ koji ove godine dolazi s nekoliko noviteta

moj planer

Tri čitateljice koje na poklon dobivaju svaka svoj rokovnik "Moj planer" za 2018. godinu, u boji po želji i s citatom po želji, su:

MARIJA PRKA, BJELOVAR

ĐURđICA MASLAK, KARLOVAC

NIKOLINA BULAT, SISAK

Osim već tradicionalno novih boja, posebnost ovogodišnjeg planera je činjenica da ne sadrži datume, odnosno da ih korisnik sam upisuje po želji.

„Već godinama mi se javljaju brojne korisnice, naročito učiteljice koje izražavaju želju da napravimo planer bez otisnutih datuma kako bi same mogle upisivati datume po želji. Ove godine odlučili smo udovoljiti njihovoj želji. Osvježili smo unutrašnjost novim kreativnim dizajnom, te beauty, travel i kulinarskim savjetima. Posebno smo ponosni na suradnje koje smo ostvarili u ovogodišnjem planeru. Martina Požgaj, urednica magazina Ljepota&Zdravlje, je napisala 10 travel zapovijedi uz koje je lakše i ljepše putovati. Catrice cosmetics su nam ustupili beauty savjete, a poznati food bloger Marko Josipović je napisao maštovite recepte.“, – izjavila je Magdalena.

moj planer 2018

Kao posebno iznenađenje na ovogodišnjem Interliberu za naše vjerne kupce pripremili smo Catrice ruž na poklon uz svaki kupljeni „Moj planer“ (potražite isključivo na štandu s natpisom ULICA SNOVA).

Osim toga, u sklopu Interlibera planer će biti predstavljen na kratkom panelu u srijedu 08.11.2017. u 17h, gdje će tema biti "Moći pisane riječi", a za vrijeme trajanja panela tu su i posebna iznenađenja i nagrade za najsretnije prisutne posjetitelje.

Gosti panela su: urednica portala She.hr Ljubica Jurič, koja je ujedno i moderator panela, glavna urednica časopisa Ljepota&Zdravlje Martina Požgaj, Zora Bjelousov – glavna urednica portala Femina.hr i autorica knjige „Samo svoja“ koja je nedavno objavljena i o kojoj ćete imati prilike čuti na panelu, Matilda Miličić – marketing i PR stručnjak za Catrice, Essence i L.O.V. brendove, Dario Zurovec – gradonačelnik Svete Nedelje, mlada nada hrvatskog kulinarstva i food bloger Marko Josipović i Magdalena Bešker – vlasnica tvrtke Ulica snova i brenda „moj planer“.

Čekamo vas u paviljonu broj 6 (blizu pozornice) gdje možete kupiti sve proizvode Ulice snova (moj planer, moj rokovnik, moja bilježnica, my passport etui & my travel diary, my business planner, privjesnicu za prtljagu i moju kemijsku), koji će vam na licu mjesta biti personalizirani po želji.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.