U jednom od najljepših zagrebačkih parkova - onom na Tomislavcu, i ove godine očekuje vas ledena božićna bajka - klizalište, birana ugostiteljska ponuda i glazbeni programi. Ledeni Park‬ otvara se ove subote, 28. studenoga, i ispunjavat će građane blagdanskom atmosferom više od 40 dana, sve do 10. siječnja 2016.!

ledeni park na tomislavcu

Jedna od najljepših zagrebačkih blagdanskih atrakcija, koju obožavaju i Zagrepčani i turisti, apsolutno je Ledeni park na Tomislavovom trgu. Ove godine otvara se u subotu, 28. studenoga, i to prigodnim programom u režiji Petre Radin. Na otvorenju će nastupiti Mia i Lana Negovetić, Ivana Husar Mlinac, polaznici glazbene škole Husar & Tomčić, zbor Izvor, a glazbene nastupe pratit će klizači iz zagrebačkog klizačkog kluba Pahuljice. Program otvorenja vodit će Vlatka Pokos i Mario Kovač. Nakon službenog otvaranja, kojem će prisustvovati nekoliko tisuća posjetitelja i gostiju iz Zagreba, Hrvatske i inozemstva, Ledeni park će primiti i svoje prve klizače ove godine i to do 23 sata.

Ledeni park donosi još zanimljiviju gastronomsku ponudu koja okuplja dvadesetak najboljih zagrebačkih ugostitelja i restorana. Tradicionalni štrukli, mirisni kolači izrađeni prema bakinim receptima te slasni zagrebački mesni zalogaji bit će dijelom svakodnevne ponude. Ove godine, klizačke avanture moći će se pratiti i s atraktivnog Ledenog vidikovca uz šampanjac, punč i kuhano vino.

Ledeni park ove godine bit će otvoren svakoga dana od 10 do 23 sata, do 10. siječnja 2016.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.