U sklopu omiljenog zagrebačkog restorana Barbieri’s, na kultnoj adresi u Tkalčićevoj 90, uskoro se otvara Barbieri’s Bar u kojem će se posluživati poseban sushi menu i premium steakovi za sve ljubitelje vrhunskog mesa, a peku se na otvorenoj vatri

barbieris bar zagreb

U sklopu kultnog Barbieri’sa, Zagreb dobiva još jedno mjesto za izlaske i druženja, proslave i evente po kojem je ovaj restoran već dugo poznat. Luksuznim uređenjem i pomno odabranom gastronomskom ponudom Barbieri's Bar obogatit će zagrebačku gastro scenu te donijeti dašak svjetskih metropola.

barbieris bar zagreb

Uz poseban sushi menu i premium steakove, za ručak ili večeru svakako isprobajte ostale specijalitete od namirnica na čije se podrijetlo posebno pazi. U novootvorenom prostoru možete uživati i u live programu te glazbi s DJ-em, velikom izboru pića, "signature" koktelima i ostalim napicima koje će za vas posebno pripremiti barmen s višegodišnjim iskustvom.

barbieris bar zagreb

Prema potrebi, na istom šanku, poslužit će se i večera dok u dnevnoj varijanti birate brza i jednostavna jela. Na radost gostiju, kuhinja radi do ponoći te će se dotad i moći naručivati večera dok će restoran i bar raditi do dva sata poslije ponoći.

barbieris bar zagreb

S obzirom na to da je tim restorana, a sada i Barbieri’s Bara, oduvijek postavljao trendove na sceni noćnog života u metropoli, od ponude i izbora pića, servisa te live glazbe za vrijeme večere, zasigurno niti ovaj put neće biti drugačije.

barbieris bar zagreb

Profinjeno uređenje, ležerna atmosfera, lagana ponuda za ručak i večeru, u kombinaciji s klupskim štihom, sve podcrtano sjajnom glazbenom podlogom idealna su pozivnica za sve ljubitelje vrhunskoga gastro doživljaja.

barbieris bar zagreb

Restoran i bar krase prostrane terase koje i sada za vrijeme hladnog vremena po potrebi rade i na kojima se uz tople napitke možete ugrijati, a za vrijeme prvih znakova proljeća, svojim posjetiteljima nude vrhunski doživljaj i predah od gradske vreve i gužve.

barbieris bar zagreb

Neupitno je da će Barbieri's Bar udahnuti novu energiju kultnom zagrebačkom mjestu, zbog čega se s nestrpljenjem očekuje otvaranje bara, kako bi gosti mogli uživati u bogatoj i pomno odabranoj gastro ponudi koju prati jednako dobro osmišljen popratno zabavni sadržaj.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.