Na zagrebački Zrinjevac 11. i 12. lipnja 2016. dolazi Zagreb Food Festival powered by Billa, najveći i gastronomski najbogatiji festival ulične hrane u Hrvatskoj. Tako će nakon Varaždina i njegovih građana priliku da uživaju u nezaboravnim street delicijama imati i Zagrepčani, kojima je ovaj festival vrlo dobro poznat i koji svi ljubitelji novih gastro izazova uvijek dočekaju s pozitivnim kritikama. I ovogodišnje izdanje Zagreb Food Festivala donosi niz gastro iznenađenja, ali i vrhunskih jela kojima neće odoljeti zaljubljenici u dobru hranu i istraživači novih gastro iskušenja

zagreb food festival 2016

Baš kao i u svojim prijašnjim izdanjima, Zagreb Food Festival powered by Billa imat će jedinstvenu gastro ponudu. Dominirat će jela s roštilja, a interes javnosti sigurno će zaokupiti ham steak, odrezak od 700 grama koji se spravlja po posebnoj recepturi i koji je postao zaštitno jelo ovog festivala. Uz specijalitete s roštilja, za čiju je kvalitetu zadužena Mesna industrija Braća Pivac, posjetitelje će sigurno oduševiti i izbor vrhunskih njemačkih delicija koje će na Zrinjevcu ponuditi Wurst bar, ali i gyoze, spring rolice, pork bun sendviči iz azijske kuhinje, posebno osmišljeni sendviči iz Venezuele koje će spravljati Ricardo Luque te slastice Ekos Cakes koje će zaokružiti i obogatiti ovu gastro ponudu. A sve to začinit će se neponovljivim Kotany začinima.

zagreb food festival 2016

Uz neodoljivo gastro iskustvo spas od visokih temperatura građani će moći potražiti i u jedinstvenom pivu Amstel, jer Amstel Premium Pilsener vrhunsko je lager pivo uravnoteženog i punog okusa, a u njegovu je proizvodnju uloženo mnogo znanja i vremena. Amstel nas podsjeća da u ovome brzom svijetu ponekad treba zastati i uzeti malo vremena za prave stvari poput kvalitetnog uživanja u Amstel Premium Pilseneru s dragim osobama.

zagreb food festival 2016

Jamnica, koja odlično ide uz svaki obrok, imat će svoj poseban korner na kojem će svi posjetitelji moći osjetiti snagu mjehurića Jamnice i doživjeti najbolju gaziranu mineralnu vodu Europe u njezinoj punoj ljepoti. Za ljubitelje vina pripremljene su najbolje berbe vinarije Jeruzalem Ormož, pa će i ljubitelji dobre kapljice i gemišta doći na svoje. Zrinjevac će uz iće i piće nuditi i bogat glazbeni program, stoga će ovaj prekrasni zagrebački park 11. i 12. lipnja postati najtraženije i najposjećenije odredište u gradu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.