Unopiù, najpoznatiji svjetski brend za opremanje vanjskih prostora, sezonu uživanja na terasama, balkonima i vrtovima otvara na najbolji mogući način

unopiu ljeto 2015

Sniman u okruženju koji oduzima dah, bajkovitoj Provansi i mediteranskom raju Ibizi, novi Unopiù katalog za 2015. godinu predstavlja liniju proizvoda koju i ovoga puta krasi prepoznatljiv stil i dizajn sa specifičnim Unopiu pečatom.

Spajajući staru zanatsku tradiciju dokazane kvalitete s modernim i kvalitetnim materijalima Unopiù više od 30 godina stvara jednostavan, suvremen i elegantan namještaj za vanjske prostore izrazite funkcionalnosti i udobnosti.

Nova Unopiù kolekcija donosi široku paletu namještaja i dodataka za uređenje vanjskih prostora, koja se osim visokom kvalitetom može pohvaliti i spektrom različitih stilova i materijala. Stvarajući prostor koji omogućava istinsko uživanje u životu nova linija Unopiu proizvoda odiše kvalitetom dizajna i izvrsnošću materijala garantirajući dugovječnost proizvoda, čak i u vrlo teškim klimatskim uvjetima.

unopiu ljeto 2015

unopiu ljeto 2015

Zaljubljenicima u estetiku za oko će svakako zapeti pokrivač Tricot poznate dizajnerice Paole Navone koji dolazi u 8 različitih boja ili pak unikatne drvene pregrade Fence i Aire čiji dizajn potpisuje Martino Berghinz. Kolekcija "Welcome cord" svaki vanjski prostor pretvorit će u pravu oazu opuštanja, dok je "Treble" kolekcija idealna za ljubitelje dizajna čistih, jednostavnih linija. Inovativni Durban stol odličan je primjer Unopiù savršene sinteze stila i praktičnosti. Zahvaljujući njegovoj iznenađujućoj veličini i mogućnosti da u punoj duljini dosegne čak šest metara, druženja s prijateljima i obitelji na otvorenom od sada će biti pravi užitak.

unopiu ljeto 2015

Kolekcija "Mamy" predstavlja jedinstven i inovativan dizajn ručno rađenih ležaljki koje omogućuju istinsko uživanje u toplim danima. Tople večeri na otvorenom gotovo je nemoguće zamisliti bez doze romantike, a za to su kao stvorene svjetiljka Oslo, koja je u novoj kolekcija dobila novi izgled te originalna svjetiljka Knot.

unopiu ljeto 2015

Unopiù kolekcija za 2015. godinu predstavlja niz proizvoda različitih po koncepciji, materijalima, dizajnu i stilu no sve ih povezuje zajednička tema: mogućnost da ponude inovativna i originalna rješenja za uživanje u životu i prirodi s naglaskom na funkcionalni i estetski sklad.

Svojim dizajnom Unopiù ostvaruje snove, čineći ih opipljivima i mogućima, a zahvaljujući Unopiù moguće je stvoriti vlastiti, vrlo poseban ambijent posvećen opuštanju i užicima života koji čini skladan spoj između doma i prirode.

Novi Unopiu katalog potražite u Unopiu prodajnom salonu na adresi Cebini 28, Buzin. Osim novim proizvodima Unopiu katalog iznenadit će vas i zanimljivim pričama te sjajnim receptima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.