Povodom Dana žena održano je druženje u jedinstvenom zagrebačkom konceptualnom prostoru STAN KONCEPT, a u sklopu eventa #mirisnepriče #mirisnevečere predstavljeni su uređaji nove Xiaomi 13 serije s posebnim naglaskom na Xiaomi 13 Lite te parfemska kreacija Dylan Purple modne kuće Versace

xiaomi versace vecera

Autor jedinstvenog olfaktivnog projekta u Hrvatskoj #mirisnepriče #mirisnevečere, Hrvoje Vukov, peti je puta okupio parfemske znalce i entuzijaste te povezao hranu, piće i parfeme, ali ovaj put i najnoviju tehnologiju. Inspirirajući se elegantnim mirisom Dylan Purple modne kuće Versace stvoren je jelovnik koji se sastojao od hladnih jela interpretirajući ljetne dane i zalaske sunca te zavodljivost ljetnih noći. Posveta ledenim užicima Italije tako je iz male ljubičaste luksuzne bočice pretočena na tanjur kroz tri jela: sicilijansku salatu s narančama, hladnu salatu s piletinom i laticama cvijeća uz taralle i na kraju kao desert su posluženi hladni profiteroli. Između jela, domaćin je prezentirao mirisnu piramidu cvjetno-voćme mošusne kreacije, a predstavljen je i Xiaomi 13 Lite uređaj.

xiaomi versace vecera

Xiaomi 13 Lite uređaj koji se ističe svojim karakteristikama bio je u posebnom fokusu tijekom ovog ženskog druženja. Ne treba se tome čuditi jer suvremeni dizajn naglašen trendi bojama ono je čime Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Lite pametni telefoni privlače na prvi pogled. Ali tu priča tek počinje jer dovoljno je da samo bacimo oko na karakteristike Xiaomi 13 i Xiaomi 13 Lite uređaja i shvatiti ćete da se iza lijepog dizajna krije puno više. Sve što smo zapravo tražili od mobitela!

xiaomi versace vecera

Hrvoje Vukov

Xiaomi 13 Lite uređaj tako je prisutne gošće oduševio s čak tri stražnje kamere i 23 različita filtera, ali i s dvije prednje kamere koje same računaju udaljenost između uređaja i objekta kako bismo snimili što bolje selfie fotografije. No, to nije jedina posebnost Xiaomi 13 Lite selfie kamere. Uz dvije selfie kamere, Xiaomi 13 Lite je jedini uređaj koji ima bljeskalicu za selfie ili selfie glow koji je definitivno selfie fotografije podignuo na novu razinu. Posljednja karakteristika ove odlične kamere je dynamic framing, senzor koji inteligentno detektira koliko je ljudi u kadru.

xiaomi versace vecera

xiaomi versace vecera

xiaomi versace vecera

Sve u svemu, ne moramo vam niti reći koliko su gošće oduševljeno istraživale sve mogućnosti koje Xiaomi 13 Lite pruža. Čak i u slabijem večernjem osvjetljenju kakvo je bilo zbog cjelokupne atmosfere i doba dana. S druge pak strane, tu je bio i Xiaomi 13 uređaj koji je sve oduševio svojom novom suradnjom s brendom Leica. Zahvaljujući suradnji Xiaomi + Leica fotografije, ali i videi, dovedeni na profesionalnu razinu. Sadržaja za društvene mreže nije manjkalo, a posebno selfija, dakako. Xiaomi 13 liniju u ime brenda predstavila je Mirela Polić, a osim samih uređaja, uz domaćina Hrvoja, tema su bili i pametni uređaji koji se u STAN KONCEPTU koriste, a koji uvelike olakšavaju pripremu ovakvih druženja, ali i sve ono što iza slijedi, posebno čišćenje. Tako da je naglasak bio na Smart blenderu, Air Fryer uređaju za pečenje na vrući zrak, ali i na moćnom Xiaomi pročišćivaču zraka i Xiaomi štapnom usisavaču s inovativnom snagom čišćenja.

xiaomi versace vecera

xiaomi versace vecera

Hipnotički zalazak sunca pored vode, ljubičasti odsjaji i nježan mirisni povjetarac, živopisno drveće… sve su to trenutci u kojima su gošće #mirisnevečere mogle uživati svakim špricanjem Dylan Purple Versace parfema. Od razigranog prolaska među citrusima, do ležanja na zlatnom umirujućem pijesku, scene su na koje odvodi mirisno putovanje dok se nosi ovaj ljubičasti parfem.

xiaomi versace vecera

Duška Stepanov

xiaomi versace vecera

Zora Bjelousov

Parfemsko druženje u STAN KONCEPTU još jednom je bila prilika za upoznavanja i razmjenu različitih mišljenja, ideja i dojmova parfemskog svijeta, ali ovaj put i uz najnovije tehnologije brenda Xiaomi.

xiaomi versace vecera

Izabela Vrtar

xiaomi versace vecera

Maja Topić

VIŠE NA: www.xiaomi.com.hr

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.