Nakon dvaju setova afirmacijskih kartica, za trudnoću i za porod, tijekom 2021., njihova kreatorica zaokružuje priču. Una Pašić Gregović u 2022. godinu krenula je rođenjem svog drugog sina i u periodu babinja objavila nove afirmacijske kartice za svjestan i opušten postpartum, odnosno razdoblje babinja, u kojem i sama trenutno uživa i u kojem joj njene kartice pomažu

una afirmacijske karte postpartum

Iako razdoblje postpartuma najčešće definiramo kao prvih šest tjedana nakon poroda, ono zapravo traje puno dulje, a neki bi rekli i zauvijek. Zato snažne i pomno birane afirmacije Una Pašić Gregović, uparene s predivnim ilustracijama Ane Tevšić Nauković, doista mogu biti nešto što majkama daje dozu svjesnosti, prisutnosti i pozitivne energije puno dulje od prvih par mjeseci nakon poroda.

una afirmacijske karte postpartum

"Ove kartice su mi možda i najdraže do sada. Možda je to zato što u svom poslu nekako najbliže srcu držim period postpartuma, možda je to zato što su kartice taman bile gotove u vrijeme kada sam prolazila kroz vlastiti postpartum. U ovom su mi periodu značile iznimno puno, možda zato što u njima vidim mogućnost da se zaista sve mame, neovisno o tome kada su rodile, pronađu. Osobno ih koristim tako da svaki dan prelistam špil i izvučem točno onu karticu za koju osjetim da mi je taj dan potrebna. Jedva čekam da i žene diljem regije iskuse koliko jedna naizgled mala stvar može uljepšati i olakšati dan", otkriva Una Pašić Gregović.

una afirmacijske karte postpartum

Ovakav tip kartica s afirmacijama namijenjen trudnicama i majkama prvi je proizvod ovog tipa na našem tržištu, a treći set afirmacijskih kartica upotpunjuje i zaokružuje cijelu priču s kojom je Una krenula sredinom prošle godine. Kao majka i velika zaljubljenica u moć pozitivnih afirmacija, kroz svoj rad kao porođajna i postpartum doula te porođajna edukatorica, savjetnica za dojenje i nutricionistička savjetnica, Una smatra kako je razdoblje postpartuma ono u kojem ovakve afirmacije imaju najbitniju ulogu i mogu služiti kao iznimno snažan alat u danima koji su za žene jednako predivni koliko su zahtjevni. 

una afirmacijske karte postpartum

"Kao i sve prijašnje suradnje s Unom, i ova je puna ljubavi i predanosti majčinstvu te sam zaista presretna što sam dio njezine priče. Set kartica za postpartum mi je osobno najdraži jer iz vlastitog iskustva znam da najviše najveću podršku trebaš u periodu nakon poroda. Odjednom se nađeš u toj novoj ulozi, koja je najljepša i najzahtjevnija ikad, a preispituješ svaku svoju odluku. Mislim da je posebno važno baš ponuditi pomoć baš u tom periodu te se nadam da će ih majke pronaći, između ostalog, i u Uninim predivnim afirmacijskim karticama", s nama je podijelila ilustratorica Ana Tevšič Nauković.

una afirmacijske karte postpartum

Svaka od ovih 28 kartica pomno je osmišljena, što kroz same snažne riječi afirmacije, a što kroz jedinstvene, tople i čarobne ilustracije koje ih obogaćuju. Sve su kartice dvostrane i dvojezične te se mogu koristiti na nekoliko načina, ovisno o tome što mami najviše odgovara. Može se prolaziti kroz sve kartice svaki dan, ili uzeti po jednu karticu kada mama osjeti da joj treba poticaj. Mogu se nositi posvuda i/ili njima ukrasiti motivacijski kutak kod kuće. 

una afirmacijske karte postpartum

Kartice se mogu naručiti (zajedno s drugim korisnim proizvodima) preko Uninog webshopa ili preko HoćuKnjigu webshopa, kao i u HoćuKnjigu knjižarama diljem Hrvatske, do isteka zaliha!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.