Za opraštanje od ljeta, ovaj vikend čekaju vas dvije filmske poslastice prikazane ove sezone na Ljetnoj pozornici Tuškanac

kino u sumi

Topli rujanski dani i vedro nebo omogućili su da kolovoški program "Film u šumi" zakorači u rujan. Za opraštanje od ljeta,  čeka vas revija najpopularnijih naslova prikazanih ove sezone na Ljetnoj pozornici Tuškanac. Tjedan završava s dva spektakla, koja su obilježila nastavak distribucije novih studijskih naslova u kinima diljem svijeta. U petak, 11. rujna na rasporedu je adaptacija istoimena Disneyeva animiranog filma Mulan u režiji Niki Caro, a u subotu, 12. rujna, gledat ćemo iščekivanu napeticu Christophera Nolana, Tenet.

kino u sumi

Ulaznice je moguće kupiti online na www.ulaznice.hr, www.ljepotu.hr ili svakodnevno u radno vrijeme blagajne kina. Više informacija potražite na službenoj stranici Ljetne pozornice Tuškanac, www.ljepotu.hr.

Program na Ljetnoj pozornici Tuškanac održava se u skladu s važećim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo za suzbijanje širenje Covida-19, a ovom prilikom apeliramo i na odgovorno ponašanje posjetitelja.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.