Anđeli kao umjetnički motiv definitivno nisu neka novost... Dapače, reći ćete vjerojatno da su vrlo uobičajen i klišeiziran motiv. No zagrebačka umjetnica Ana Žalac u posljednjih je nekoliko mjeseci svojim Anžicama oduševila sve oko sebe. Njeni dekorativni predmeti s motivom anđela imaju "ono nešto" - x faktor koji ih čini svježima, drugačijima i naprosto - preslatkima

anzice by ana zalac

Bliži se Božić, vrijeme darivanja. Vrijeme kada svojim bližnjima pokušavamo pronaći idealan poklon koji će ih razveseliti i ugrijati im srce. Ponekad, neki će slatki mali detalj biti puno bolja opcija od kakvog skupog pretencioznog poklona. Već neko vrijeme pratimo rad zagrebačke umjetnice Ane Žalac koja je društvene mreže šarmirala svojim nepretencioznim, a tako preslatkim brendom - Anžice. Riječ je o ručno slikanim anđelima, koji odišu djetinjom nevinošću i simpatičnošću. Možda će vas baš Anžice privući kao sretni dar voljenoj osobi.

anzice by ana zalac

"Ange (na francuskome anđeo) ili Anžice su unikatni, uokvireni, rukom crtani anđeli. Crtam ih jer me to smiruje, jer vjerujem da svatko od nas ima upravo svoga anđela koji ga čuva. Moja priča o Anžicama se zahvaljujući društvenim mrežama i mojim prijateljima i prijateljicama toliko brzo proširila da sam bila primorana registrirati obrt, kako bih mogla surađivati s galerijama koje su me kontaktirale. Osim uokvirenih slika, crtam i unikatne majice, čestitke i torbe. Vrlo često radim personalizirane Anžice - prema željama napravim dužinu kose, haljinicu ili neki drugi detalj... Svaka dolazi sa svojom pričom i nekim posebnim sitnicama koje je čine jedinstvenom. Anž su ujedno i moji inicijali - Ana Žalac - pa sam se i time poigrala u imenu brenda.", ispričala nam je autorica slatkih Anžica.

anzice by ana zalac

anzice by ana zalac

anzice by ana zalac

Detalje potražite na facebook stranici: Ange

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.