U kina krajem godine dolazi kriminalistička drama "House of Gucci", s vrhunskom glumačkom ekipom, sjajnom glazbom i modnim metamorfozama… Što se nas tiče, parafrazirat ćemo kraj foršpana, "Father, son and house of Gaga"

house-of-gucci-cijela1

Kada je početkom ožujka Lady Gaga na svom Instagram profilu objavila fotografiju s Adamom Driverom, uz potpis "Signora e signore Gucci", znali smo da je nova filmska zvijezda rođena. Potom su uslijedile paparazzo fotografije sa seta i modne kombinacije koje su nas definitivno oborile s nogu – u mislima već Lady Gagi dajemo Oscara. 

Ukratko, krajem godine u kina stiže željno iščekivana krimi drama "House of Gucci", koja je inspirirana istinitim pričama o obiteljskom carstvu talijanske modne kuće Gucci u posljednja tri desetljeća. Gaga utjelovljuje Patriziju Reggiani, osuđenu 1995. na 29 godina zatvora zbog ubojstva supruga Maurizia Guccija, unuka osnivača modne kuće Gucci.

house-of-gucci-cijela_1

Film se bazira na romanu "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed" Sare Gay Forden iz 2001. godine, redatelj je slavni Ridley Scott, a scenarij su napisali Becky Johnston i Roberto Bentivegna. Uz Gagu i Drivera, ostatak glumačke ekipe čine Al Pacino, Jared Leto i Jeremy Irons i Salma Hayek. 

Službeni trailer je vani i tako je sjajno montiran da ćete uživati u svakoj sekundi. I, da, Gaga rastura engleski s talijanskim akcentom!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.