Miris je najsnažnije osjetilo i kao takav nas može odvesti na najintimnija putovanja u dubini našeg bića i probuditi nam uspomene koje nas izgrađuju (i)li razaraju. Vođen pozitivnim emocijama, olfaktivni dizajner Natalio Đangradović kreirao je i petu NATALIO svijeću u svojoj kolekciji

natalio svijece

U prostoru STAN KONCEPTA održalo se predstavljanje NATALIO svijeće koja je peta u nizu osnovne kolekcije inspirirane hrvatskim otocima odnosno mjestima za koje autora vežu najljepše uspomene.

natalio svijece

Mirisno događanje okupilo je brojne goste, a između ostalih promociju novog mirisa inspiriranog otokom Visom nisu propustile glumica Judita Franković, trenerica i plesna umjetnica Andrea Solomun te voditeljica Anita Martinović. 

natalio svijece

Oduševljenje prisutnih bilo je vidljivo na svakom koraku jer je prostor bio ispunjen mirisom čistoće, svježine, lepršavosti i slobode kako su novu NATALIO mirisnu svijeću svi redom opisivali.

natalio svijece

Prisutne je na početku pozdravio domaćin prostora Hrvoje Vukov kao autor niza događanja #mirisnepriče, a onda je cjelokupnu priču o brendu s posebnim naglaskom na novu mirisnu kreaciju ispričao sam autor Natalio Đangradović. 

natalio svijece

Mirisne note u kojima dakako prevladavaju citrusi ispunjavale su prostor u predvečerje četvrtka dozivajući svima ljetne uspomene istovremeno pozivajući tople sunčane dane sa željom stvaranja novih uspomena.

natalio svijece

Mirisnoj atmosferi NATALIO svijeća u STAN KONCEPT-u organizatori su priključili mediteransku priču s biljkama iz cvjećarnice Djardin kao i s okusima ARTISAN gina i slasticama iz AMELIE slastičarnice.

natalio svijece

Poklonici visoke estetike u Hrvatskoj došli su na svoje s NATALIO svijećama u kombinaciji s visokokvalitetnim i trajnim mirisnim notama. Proizvodi su to domaće handmade proizvodnje ali koji u potpunosti mogu biti konkurentni svjetskim pozornicama mirisnih priča.

natalio svijece

NATALIO događanje pokazalo je kako se i u samom srcu Zagreba može producirati event koji kroz mirisno iskustvo odvodi na putovanje najljepšim lokacijama hrvatskih otoka.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.