Novo izdanje proljetnog street food festivala, Gastro Music by Staropramen, održat će se četvrtu godinu zaredom u parku Zrinjevac od 19. do 28. lipnja. Gastro Music, kao prvi post Covid-19 festival, unijet će dašak nade, veselja i optimizma u centar razrušenog Zagreba

gastro music

Tople ljetne večeri, zabavna druženja nakon posla, ručkovi u parkovima, terase, kokteli, dobra klopa, ekipa i veselo druženje, sve to nam konačno, nakon velike Covid-19 pauze, donosi Gastro Music festival koji uskoro počinje na Zrinjevcu kao prvi post-corona festival.

gastro music

Gastro Music by Staropramen održat će se četvrtu godinu zaredom, od 19. 6. do 28. 6., u prirodnom ambijentu, tradicionalno u najljepšem gradskom parku Zrinjevcu, u skladu sa svim epidemiološkim preporukama i uz najviše higijenske standarde, pritom nudeći specifičnu gastronomsku priču i jedan drugačiji doživljaj bogate zagrebačke ponude naše baštine u "novo normalnim" uvjetima.

gastro music

Najljepši zagrebački festival street food delicija, dobrog ritma i ugodne atmosfere razveselit će sve Zagrepčane i sve izvjesnije turiste te tako dati podršku i obol našem potresom oštećenom gradu. U cvjetno uređenoj gradskoj oazi, picnic i dječjoj zoni, snažnu street food ugostiteljsku ponudu predstavit će ponajbolji ugostitelji, slastičarnice i bistroi poput El Tora, Rougemarina, Timea, Kofera, Amelie, American Dollar bara, Panija, Rakijarnice, Tipsya i Beera bara te priredit raznovrsne specijalitete s izraženim autorskim pristupom.

gastro music

Ako želite uživati u vrhunskoj gastronomiji koja će se i ove godine vrlo kreativno sljubiti s muzikom putem raznih tematskih večeri s naglascima na najpopularnije žanrove moderne glazbe poput jazza, popa, soula, housea, reggaetona i najboljih hitova domaće scene u izvedbi poznatih i mladih izvođača, Gastro Music je vaše obavezno lipanjsko odredište.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.