Postoje trenuci iz djetinjstva koje brižno čuvamo u pamćenju – božićni blagdani, kićenje drvca, gledanje u ukrase koji se vrte na grančicama i razbuktavaju dječju maštu... Kuglice za bor riječke dizajnerice Marine Marinski oživljavaju te uspomene i potiču na stvaranje novih

marinski ukrasi

Znamo da se ono najvrjednije ne može kupiti, niti zamotati u kutiju s velikom mašnom, ali postoje detalji i predmeti koji su poput svojevrsnih kolekcionara uspomena. Pogledamo ih nakon dugo vremena i ispune nas emocijama. Među takve predmete spadaju i ukrasi za bor, mali vremeplovi u djetinjstvo, kada je sve bilo jednostavnije, zar ne? Upravo ta sjećanja i djetinje uspomene inspirirali su Marinu Marinski da svake godine iznova stvara sve ljepše i ljepše božićne kuglice, koje želimo čuvati i ostaviti u naslijeđe potomcima.

marinski ukrasi
Riječka dizajnerica koja se krije iza brenda Marinski Heartmades već vam je poznata ne samo po kuglicama, već i po zdjelicama i šalicama koje kriju neodoljive motive, ali mi ćemo se ovaj put fokusirati upravo na unikatne božićne kuglice, izrađene od keramike. Filigranska preciznost, sati strpljenja i božićna nostalgija utkani su u svaku od njih. Svaki komad je ručno izrađen od početka do kraja u njezinom studiju u okolici Rijeke. Detalji su izvedeni 24 karatnim zlatom ili pak platinom koja se ručno nanosi za svaki predmet.

marinski ukrasi

Cijene kuglica se kreću od 120 do 140 kuna i dostupne su na www.marinski.me.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.