Kažu da je treći ponedjeljak u siječnju najdepresivniji dan u godini... No danas nas je, osim sunca, razveselio jedan prekrasno osmišljen antidepresivni i relaksirajući "alat" s hrvatskim potpisom - neodoljivo slatka modna bojanka s potpisom neumornog i uvijek originalnog hrvatskog dizajnera Ivana Alduka i ilustratorice Lane Hudine

alduk modna bojanka

Svježu, originalnu i zabavnu stranu mode donosi slavni domaći dizajner Ivan Alduk, i to upravo na najdepresivniji dan u godini. Treći ponedjeljak u siječnju je zbog minulih blagdana i najčešće lošeg vremena (danas na je doduše počastilo sunce), službeno proglašen najdepresivnijim danom u godini. ALDUK se zajedno s ilustratoricom Lanom Hudinom, potrudio da nam oboji zimu.

Simpatična i kreativna modna bojanka prati mladenku kroz pripremu za vjenčanje i prikazuje neke od najtraženijih vjenčanica s ALDUK potpisom. Situacije poput izbora vjenčanice, ulaska u crkvu u pratnji djeveruša ili rezanja torte, zabilježene su ovom bojankom, koja će vam sigurno izmamiti osmijeh.

alduk modna bojanka

alduk modna bojanka

Pitali smo Ivana Alduka kako je došao na ovu ideju - „Osmišljavanje i izrada bojanke bila je pravi užitak, a mislim da ćemo se i mi sami s veseljem baciti na bojanje i tjeranje stresa. Anti-stress bojanke novi su hit u svijetu, a mi smo htjeli napraviti nešto tipično naše, pa su tako nastale kartice za bojanje koje se kasnije mogu uokviriti te postati trajna uspomena." rekao je Ivan.

alduk modna bojanka

Ilustratorica Lana Hudina u bojanku je ubacila i samog dizajnera te njegovog ljubimca, patuljastog šnaucera Čarlija te im na taj način dodala posebnu dozu osobnosti. ALDUK modna bojanka dolazi s paketom drvenih bojica i namjenjena je suradnicima te klijenticama.

„Proces organizacije vlastitog vjenčanja često je stresan i vjerujem da će naše buduće klijentice i mladenke s ovom bojankom uspjeti otjerati zabrinutost, predahnuti i uživati u dječjim radostima." izjavio je dizajner uz napomenu kako će svaka mladenka pri narudžbi vjenčanice koja se izrađuje prema njenim mjerama dobiti ovaj mali poklon.

Stručnjaci tvrde kako bojanje opušta ljude, izvlači ono kreativno iz njih i naposljetku – rješava ih stresaMi jedva čekamo uhvatiti koji slobodan trenutak i baciti se na bojanje prekrasnih Aldukovih modnih kartica. 

alduk modna bojanka

Najdepresivniji dan u godini u našem uredu krasi sunce, prvi tulipani i prekrasan novi hrvatski proizvod - prva modna bojanka s potpisom Ivan Alduka i Lane Hudine

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.