Magnolia, Zagrepčanima omiljeno mjesto za uživanje u slasticama, ispijanju kava i poslijepodnevnih koktela, u svojim je slatkim vitrinama napravila mjesta za fine delicije francuske slastičarske škole. Magnolijinom se timu izvrsnih slastičara pridružio mladi francuski slastičar i čokolatijer Emilien Geslin
Emilien Geslin, mlada francuska zvijezda Magnolijina slastičarskog tima, dolazi iz Châteaubrianta na sjeverozapadu Francuske i školovani je pâtissier i chocolatier. Iskustvo kreiranja vrhunskih slastica stjecao je u Francuskoj, ali i diljem svijeta - u Londonu, Barceloni i Palma de Mallorci. U Zagreb je stigao pour l'amour, a u društveni život zagrebačke publike, koji Magnoliju biraju zbog savršenih kolača i divnog interijera, donio fini spoj visokog slastičarstva i francuskog chica.
Dizajnerske torte
Magnolia je u sedam godina postojanja postala prepoznatljiva po vrhunskim slasticama, personaliziranoj usluzi te vjernoj klijenteli. Suvremene izvedbe recepata koje nam je na ovim prostorima ostavilo u nasljeđe austrougarsko slastičarstvo poput slavnih torti Doboš i kraljevske Esterhazy, tradicionalni hrvatski sitni kolači, omiljeni cupcakesi, moderne monoporcijske kreacije - sve to Magnolijin uhodani tim mladih profesionalaca proizvodi od namirnica najviše kvalitete.
Osim toga, Magnolia je poznata i kao slatka tajna svakog događanja koje zahtijeva prekrasno dizajniranu, ali i ukusnu tortu. Magnolia torte i slastice dizajnirane su i skulpturirane baš kao umjetnička djela i idealne su za svečanosti poput vjenčanja, prijema, poslovnih događanja, obiteljskih proslava ili dječjih rođendana. Ove su čarobne torte uvijek potpuno personalizirane i unikatne kako bi svaki slavljenik i svaka proslava dobili slatki zalogaj po svojoj mjeri.
U potrazi za okusom
Magnolia u Zagrebu ima tri divno uređene slastičarnice, jednu na mondenoj lokaciji u centru grada, u Gundulićevoj, jednu u zagrebačkoj poslovnoj zoni u Radničkoj i treću, od koje je sve počelo, u mirnom dijelu Trešnjevke, u Trakošćanskoj. Ambiciozni planovi rezultirali su suradnjom s međunarodnim investitorom koji je poželio biti dio uspješne Magnolia priče, predviđaju daljnje širenje na druga tržišta, a svoja vrata uskoro otvara i četvrta Magnolia, u zapadnom dijelu grada, kojoj obzirom na lokaciju i okruženje predviđamo uspjeh njenih prethodnica.
"Vrhunsko slastičarstvo je užitak za nepce i oko, ali i jako precizna profesija koja podrazumijeva savršeno vladanje tehnikama. Zato smo mi proširili svoju ponudu slasticama francuske škole i u svakodnevni rad uveli neke nove slastičarske tehnike. Dolaskom Emiliena, Magnolia je dodatno procvala novom kvalitetom. Sada razmišljamo o daljnjem širenju.", rekla je Jasmina Bagarić, vlasnica slastičarnica Magnolia.
Emilien Geslin
Poduzetnički je duh Jasminu i njezinu majku Rosandu prije sedam godina odveo u fino slastičarstvo koje susreće dizajn i u tom su vremenu osvojile srca i nepca brojnih Zagrepčana čije su proslave učinili boljima, ljepšima i ukusnijima. Magnolia, kultno zagrebačko mjesto za slatke trenutke, kave s prijateljicama i uživanje u savršenom interijeru, donosi nam slatki duh Pariza, bez da igdje otputujemo.
Rosanda i Jasmina, majka i kći koje stoje iza uspješne slastičarnice Magnolia
MARADONA
@26.10.2020. 12:44 1mljac mljac, ovi deserti izgledaju tako fino i ukusno!
Minimojka
@26.10.2020. 12:54 1kakve divote, jedva cekam ici, nadam se da ce imati grijace na terasi jer unutra ne ulazim vise
beba
@26.10.2020. 13:03 1Mmmmmm!!!!! Koja divota!!!!
sneki2
@26.10.2020. 13:11 0Umjetnička djela! Prekrasni su.
golub
@26.10.2020. 14:42 1Svaka čast , stvarno umjetnička dijela, kolači su predivni , a vjerujem i pre, pre fini.
Višnjicaaa
@26.10.2020. 16:19 1Prekrasno izgledaju, steta ih je pojest :D
tejchy23
@26.10.2020. 16:21 1Woow, divota :)
irija
@27.10.2020. 09:54 1Ovo je prekrasno pravo umjetničko dijelo.