Ima li što slađe nego dati predmetima užitka ljudsko ime, a to zaslužuju kad su nam katkad i najbolji prijatelji. Iako bismo se mogli baviti mjesečnim izvještajima, ovaj put smo umjesto toga odlučili zaroniti u astrološke vode. Barem dok ne zaboravimo da smo prije mjesec dana uživali u blagdanskom duhu!

lelo seks i astrologija

Rad u kompaniji koja se bavi seksualnim wellnessom svakako ima svoje prednosti. Na primjer, morate potrošiti nekoliko sati čitajući astrološke web stranice i istraživati osobine i karakteristike različitih horoskopskih znakova. Bez obzira vjerujete li u to ili ne, zabavan je način predstavljanja proizvoda i procjene da li je određena igračka prikladna za vas na temelju vaših sklonosti u seksualnim odnosima.

Postoji kviz koji možete riješiti (ali zapamtite, to je samo za zabavu!). U kvizu možete saznati koja bi vam igračka najbolje odgovarala na osnovu vašeg horoskopskog znaka. Ako vam se trenutno ne odvaja pet minuta vremena za rješavanje kviza dok ste na poslu, u nastavku pogledajte sve rezultate.

lelo seks i astrologija

Bik – LELO Mona 2: Ajme, ajme,  trebate znati da postoji razlog zašto je baš Mona 2 u horoskopskom znaku Bika. Bikovi su poznati po tome da su osjećajni i isto tako neodoljivi. Najviše vole odvojiti vrijeme da bi iskusili seks kroz svih 5 osjetila. Istovremeno nježna i intenzivna, Mona 2 pokazat će vam kako udovoljiti objema stranama Bikove osobnosti. Može vas odvesti do vrhunca u samo nekoliko minuta, ali vas isto tako može zadirkivati i zadovoljavati satima sve do kraja. Kada je riječ o solo igranju,  Mona 2 pružit će vam štogod poželite, što više od toga vam treba?

Djevica – LELO Lily 2: Glavne karakteristike Djevica su preciznost i proračunatost, a u isto vrijeme odmjerenost  i velika pažljivost. Djevice ostaju suzdržane dok nisu sigurne da su temeljito analizirale svog partnera. Jednom kada to odradi, sve prepreke padaju, a zadovoljstvo postaje glavni i jedini cilj. Isto tako, djevice su suptilne i profinjene, baš kao i Lily 2. Ne dozvolite da vas njen isuzdržani maniri obmane, nego im pustite da vas bolje upoznaju,a onda zajedno uživajte u svemu što vam pruža.

lelo seks i astrologija

Jarac – LELO Gigi 2: Jarci su po prirodi uvijek na oprezu, te će uvijek htjeti upoznati svoje partnere prije nego što krenu s fizičkim dijelom veze. Prije svega traže emocionalnu povezanost, ali kadase osjećaju sigurno, problemi s prepuštanjem nestaju. Nije čudo što je Gigi 2  baš izbor Jarca - treba joj neko vrijeme da upozna vaše tijelo i precizno utvrdi vašu G-točku na pravi način, ali nakon što krene pravim putem, držat će vas budnima cijelu noć.

Ovan – LELO F1s: Ovan je znak koji je strastven i ispunjen velikim željama, oni rođeni pod znakom Ovna preferiraju spontanost i akciju. Definitivno žele kontrolu i dominaciju, a strpljenje im nikad nije bila najjača karakteristika. F1s u rukama muškarca znači kontrolu nad njegovim orgazmom,  i potpunu dominaciju nad vlastitim tijelom  samo jednim pritiskom gumba. F1s u rukama ženskog Ovna pretvara se u savršen alat za različite igre, kontrolu ili čak treninge izdržljivosti. Jeste li čuli za hodanje po rubu? Probajte.

Lav – LELO Billy 2: Lavovi su u većini slučajeva vođeni egom. Najčešće su centar svake zabave, uključujući i onu u vašim gaćicama. Konstantno žude za pažnjom i pohvalama, a seks smatraju pozornicom  na kojoj pokazuju sve svoje zavidne sposobnosti. Sve dok se igra u njihovu korist, Lav je uvijek otvoren za nova iskustva. Billy 2 možda na prvu izgleda neumjesno, ali vjerujte nam, kada jednom osjetite te snažne vibracije duboko duboko u vašem tijelu, jedino što ćete moći učiniti je diviti se njegovim zavidnim sposobnostima.

lelo seks i astrologija

Strijelac – LELO Ina Wave: Često nazvan glavnim horoskopskim znakom, Strijelac je razigran, otvoren i vrlo lako će vam se uvući pod kožu. Strijelci nisu skloni igranju igrica, osim ako se radi o seksualnim igrama, naravno. Karakteriziraju se kao spontani, uzbudljivi i skloni konstantnom eksperimentiranju. Strijelci su jedini znak koji se potpuno uklapa u jedinstvene osobnosti Ine Wave - ona zavodi neočekivanim senzacijama i eksperimentalnim potezima koji pružaju orgazme od kojih ćete se cijeli naježiti. Dakle, povratak staroj igrački nakon samo jedne noći provedene s Ina Wave doista će postati pravi izazov.

Rak – LELO Ora 3: Rakovi su vođeni emocijama te su konstantno u potrazi za emocionalnom intimnosti. Svakako će uvijek prije odabrati nježne senzacije u romantičnom odnosu nego grubi seks. Isto kao i Jarac, Rak se prepušta kada dobije osjećaj ugodnosti i sigurnosti. Kada se Rakovi u potpunosti prepuste moći ćete napokon iskusiti i njihovu duboko erotsku stranu. Ora 3 isto tako ima laganiji početak jer prvo mora testirati razine vaše osjetljivosti. No jednom kad bude uvjerena da je oborila sve barijere, lagano će vas nagovoriti na orgazam za orgazmom.

lelo seks i astrologija

Škorpion – LELO Loki Wave: Škorpion je jedan od zastrašujućih horoskopskih znakova, karakterizira se kao misteriozan, međutim postavlja strašno visok izazov kada su u pitanju ljubav i seks. Barem u početku. Rasplitanje spletki u koje vas uvlače, omogućit će vam da spoznate što znači snažna seksualna energija koja se skriva ispod sve te misterioznosti.Za Škorpiona nema tabua, nema inhibicija i nema srama. Loki Wave je savršen primjer toga, na prvu djeluje izazovno, ali kad jednom oslobodite strah od analne stimulacije, otkrit ćete nove razine značenja riječi ____.

Riba – LELO Tiani 2: Uvijek u ravnoteži sa svojim okruženjem, i duboko suosjećajne. Ribe se najbolje osjećaju kada dijele duboku emocionalnu povezanost sa svojim partnerom. Ribe kada osjete sigurnost u vezi, postanu nevjerojatno zavodljive i otvorene za eksperimentiranje (ako smatraju da je to dobro za vezu). Isto tako, Tiani 2 vaš će prosjčni seks učiniti intimnijim, zanimljivijim i definitivno zabavnijim. Oboje ćete imati osjećaj ne samo da dijelite nove fizičke senzacije, već i sočne tajne koja će vas definitivno povezati kao par.

lelo seks i astrologija

Blizanci – LELO Soraya 2: Blizanci su živahni i puni zločestih trikova, a najviše od svega vole igranje igrica. Oni su vječni ovisnici o adrenalinu i najveći obožavatelji eksperimentiranja, pa bi za njih seks iznad svega trebao biti lak i zabavan. Uživaju u uzbuđenju, dugotrajnim senzacijama i beskrajnim užitcima. Soraya 2, slično njezinu znaku, ima dvije strane svoga vitkog tijela. Ona se obožava igrati i još više zadirkivati, ali nakon što je sigurna da drhtite od užitka, omogućit će vam orgazam kakav ne pamtite, ona će vam omogućiti da konačno postignete vrhunac. Što možemo reći, osim o slatke li muke!

Vaga – LELO Sona 2: Vaga je jako zavodljiva i poprilično neuhvatljiva, ali je pored toga i vješt lukav ljubavnik. Vage imaju izbirljiv i specifičnan ukus, ali isto tako uživaju jureći svoje ljubavne interese. Za njih je sve u ljepoti i ravnoteži - skloni su zaljubljivanju u ideju svog partnera i na kraju su razočarani kad se ljubav ne vodi u skladu s njihovim očekivanjima. Zaljubljeni su u ljubav, ali rijetko se prepuštaju zavođenju. Sona 2 je baš kao i Vaga, može vam pružiti najintenzivniji orgazam u vašem životu, ali nakon nekog vremena postat će joj dosadan. Želi vas naučiti kako se zadirkivati, kako na različite načine postići užitak, a najviše kako uživati drhteći na rubu orgazma prije nego što uronite u njegove dubine.

lelo seks i astrologija

Vodenjak – LELO Hugo: Intelektualni i slobodoumni Vodenjaci mogu biti nepredvidljivi u svojim sklonostima. Vodenjake je potrebno mentalno stimulirati kako bi se prepustili. Uvijek su spremni djelovati na svoje divlje nagone i prepustiti se eksperimentiranju sa svojim partnerom, ali to ne znači da to ikada prvi započinju. Nekonvencionalni i magnetični Vodenjaci mogli bi vas odvesti na nevjerojatno seksualno putovanje. Hugo će dovesti u pitanje vaše seksualne navike i učiniti da želite eksperimentirati s različitim položajima i obrascima zadovoljstva, sa ili bez partnera. Zasigurno će vas izbaciti iz uobičajenog kalupa i pokazati vam svijet mogućnosti koje skriva u sebi. Dozvolite mu. Svidjet će vam se.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.